Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Studiedag på din skola med Stavros Louca

NET Nils-Eric Tedgård
   
Rikstäckande, Stockholm

Kursbeskrivning

Stavros_Louca

Studiedag på din skola med Stavros Louca

från SVT:s teveserie "Klass 9A".

Lärarens första och viktigaste uppgift är att vara ledare i klassrummet och pedagog. Många lärare upplever att de inte fått rimligt mycket utbildning på detta område.

Under studiedagen på din skola utbildar Stavros Louca i ledarskapet i klassrummet och pedagogik. Efter SVT:s serie "Klass 9A" behöver Stavros ingen vidare presentation. Nämnas kan dock hans exceptionella resultat från mattematikundervisningen vid Rinkebyskolan och att han erhållit Ingvar Lingvist priset (bästa lärare i naturvetenskap) med motiveringen att han "med auktoritet och stor kärlek lotsar sina elever till en enastående kunskapsutveckling i matematik". Vidare har han erhållit Propatria priset och Kunskapspriset.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Studiedag på din skola med Stavros Louca, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

NET Nils-Eric Tedgård

NET Nils-Eric Tedgård

Nils-Eric Tedgård - specialist i organisationsutveckling och skola

NET - Nils-Eric Tedgård är konsultföretaget som specialiserat sig på organisationsutveckling med särskild inriktning på skolan. NET organiserar även utbildningsprogram och större seminarier och föreläsningar inom näringsliv och skola. Nils-Eric Tedgård är Leg. Psykolog och organisationskonsult och har arbetat i drygt 20...


Läs mer om NET Nils-Eric Tedgård och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

NET Nils-Eric Tedgård

Långsjöhöjden 89
125 51 Älvsjö

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Studiedag på din skola med Stavros Louca!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 19 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar