Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Stresshantering - genom ACT - Acceptance and Commitment Training/Terapi - en banbrytande metod.

NET Nils-Eric Tedgård
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Stresshantering - genom ACT - Acceptance and Commitment Training/Terapi

 - en banbrytande metod.

ACT är en ny banbrytande psykologisk behandlingsmetod med mycket goda resultat som är utvecklad i USA av Steven Hayes, University of Nebraska. Dess ursprung är för att hjälpa unga vuxna med psykosociala problem. Frank Bond vid London University har fortsatt utveckla metoden att användas till vuxna mitt i arbetslivet för att reducera stress, främja psykisk flexibilitet och kreativitet och stärka individer att ta steg i riktning mot vad som är viktigt i hans/hennes liv.

ACT har sina rötter både i modern forskning om hjärnan och psyket och i zenbuddismen. Metoden utgår, liksom kognitiv beteendeterapi, ifrån att man tacklar problem i nutid istället för att gräva i det förflutna och brukar också kallas ”tredje vågens KBT”. 

Vid Karolinska Institutet har Leg. Psykolog Fredrik Livheim fortsatt utveckla metoden för att arbeta med unga vuxna och vuxna mitt i arbetslivet - ACT at work. Fredrik Livheim är också kopplad till Folkhälsoinstitutet och Stockholms Läns Landsting. 

Nils-Eric Tedgård genomför kurser och utbildningar i ACT på egen hand och tillsammans med Fredrik Livheim - som öppna kurser och på företaget. 

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Investering

Tag kontakt för anmälan eller offert till denna kurs.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Stresshantering - genom ACT - Acceptance and Commitment Training/Terapi - en banbrytande metod., direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

NET Nils-Eric Tedgård

NET Nils-Eric Tedgård

Nils-Eric Tedgård - specialist i organisationsutveckling och skola

NET - Nils-Eric Tedgård är konsultföretaget som specialiserat sig på organisationsutveckling med särskild inriktning på skolan. NET organiserar även utbildningsprogram och större seminarier och föreläsningar inom näringsliv och skola. Nils-Eric Tedgård är Leg. Psykolog och organisationskonsult och har arbetat i drygt 20...


Läs mer om NET Nils-Eric Tedgård och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

NET Nils-Eric Tedgård

Långsjöhöjden 89
125 51 Älvsjö

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Stresshantering - genom ACT - Acceptance and Commitment Training/Terapi - en banbrytande metod.!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 19 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar