Visa utbildning.se som: Mobil

Ledarskap i klassrummet och pedagogik

NET Nils-Eric Tedgård
Kort om utbildningen
1 dag
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande, Stockholm

Kursbeskrivning

Gunilla Hammar Säfström

Ledarskap och pedagogik med Gunilla Hammar Säfström

Studiedag med Gunilla Hammar Säfström från SVT:s teveserie Klass 9A.

Ledarskapet i klassrummet och pedagogik är lärarens viktigaste uppgift. Ändå upplever många lärare att de saknar utbildning på detta område. Gunilla Hammar Säfström, lärare i svenska, bild och livskunskap behöver efter serien om klass 9A ingen vidare presentation. I dialog med auditoriet förmedlar Gunilla sina kunskaper om pedagogik och ledarskapet i klassrummet.

Från utvärderingarna:

"Mycket bra, mycket intressant, vilken kvinna! Många bra idéer, jag skrattade och grät.", "Fick många nya infallsvinklar.", "Inspirerande att se dig efter så många års yrkeserfarenhet fortfarande så positiv och levande.", "Mycket inspirerande", "Mycket engagerad - engagerande.", "Bra med spark i positiv riktning av erfaren pedagog.", "Roligt att ha en lärare som föreläsare. Mera sådant. TACK!", "Det var väldigt lyckat.", "Gunilla var fantastisk! Magisk! Att höra henne berätta...", "Vilken underbar föreläsning. Stort tack för en varm och inspirerande dag!", "Jag kommer varmt rekommendera henne till kollegor."

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskap i klassrummet och pedagogik, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

NET Nils-Eric Tedgård

NET Nils-Eric Tedgård

Nils-Eric Tedgård - specialist i organisationsutveckling och skola

NET - Nils-Eric Tedgård är konsultföretaget som specialiserat sig på organisationsutveckling med särskild inriktning på skolan. NET organiserar även utbildningsprogram och större seminarier och föreläsningar inom näringsliv och skola. Nils-Eric Tedgård är Leg. Psykolog och organisationskonsult och har arbetat i drygt 20...


Läs mer om NET Nils-Eric Tedgård och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

NET Nils-Eric Tedgård

Långsjöhöjden 89
125 51 Älvsjö

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ledarskap i klassrummet och pedagogik!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 19 recensioner.
Alla recensioner för arrangören