Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Effektiv feedback i skolan

NET Nils-Eric Tedgård
Kort om utbildningen
1 dag
1 995 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Kontakta NET- Nils Eric Tedgård för startdatum - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Feedback för skolan

Återkoppling och formativ bedömning är något av det mest effektiva som finns för att höja elevernas resultat har forskningen visat. Vad är skolan utan återkoppling? Men hur gör man den effektiv - och vad är ineffektivt?

När ska man återkoppla? Vad ska man återkoppla? På vilka olika nivåer kan återkopplingen ges?

Vilka är de tre nyckelfrågorna? Är all återkoppling positiv? Är det bra att ge beröm till hela klassen? Hur uppfatta eleverna återkopplingen? Vilken återkoppling får eleverna av andra elever? Får eleverna mer återkoppling av andra elever än av läraren? Hur säkerställer man att återkopplingen uppfattats rätt? Hur kan vi se till att mängden återkoppling ökar när den är så effektiv och tiden kort? Hur hjälper vi eleverna att bli sina egna ledare och återkoppla till sig själva? Hur ska vi motivera eleverna? Detta är några av frågorna som besvaras under en rafflande välillustrerad föreläsning med inslag av övningar och filmer.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till:

  • Lärare
  • Rektorer

Öppen föreläsning

Avanmälningar som inkommer senare än 6 veckor innan genomförandedatum debiteras med 50%. Avanmälan senare än 3 veckor före genomförandedatum debiteras med fullt pris. Platsen kan överlåtas till annan deltagare från samma arbetsplats.

ÖPPEN FÖRELÄSNING

Torsdagen den 14:e maj.
Tid: 16: 00 – 19:30

Plats: Stockholm, Elite Palace Hotel Sankt Eriksgatan 115

Kostnad;1995 kr + moms

Fika: Ingår

Erbjudande: Gå fem och betala för fyra.

Kursledare

Kursledare är Nils-Eric Tedgård är leg psykolog och har föreläst och utbildat mot skola och näringsliv i över tjugo år. Han har utbildat i ämnen som ”Samtalsmetodik för skolan”, ”Ledarskapet i klassrummet”, ”Omsätt Hattie i praktiken”, ”Ömsesidig respekt och ordning i skolan”, Stresshantering för lärare genom ACT - Acceptance and Commitment Trainig, förmedlat Stavros Louca, Gunilla Hammar & Igor Adoris kända från ”Klass 9A” till skola och näringsliv, debatterat skolan i SvD och DN och SR P1, mm

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Effektiv feedback i skolan, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

NET Nils-Eric Tedgård

NET Nils-Eric Tedgård

Nils-Eric Tedgård - specialist i organisationsutveckling och skola

NET - Nils-Eric Tedgård är konsultföretaget som specialiserat sig på organisationsutveckling med särskild inriktning på skolan. NET organiserar även utbildningsprogram och större seminarier och föreläsningar inom näringsliv och skola. Nils-Eric Tedgård är Leg. Psykolog och organisationskonsult och har arbetat i drygt 20...


Läs mer om NET Nils-Eric Tedgård och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

NET Nils-Eric Tedgård

Långsjöhöjden 89
125 51 Älvsjö

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Effektiv feedback i skolan!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 19 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar