Visa utbildning.se som: Mobil

Att få samtalet att lyfta - samtalsmetodik

NET Nils-Eric Tedgård
Kort om utbildningen
Heldag
Nästa tillfälle: Kontakta NET- Nils Eric Tedgård för startdatum - Stockholm
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande, Stockholm

Kursbeskrivning

En utbildning om utvecklingssamtalet och samtalsmetodik i skolan

Väldigt få lärare har tillräckliga kunskaper i samtalsmetodik. Ändå är samtalet ett av lärarens allra viktigaste verktyg, inte minst i utvecklingssamtalen som kvalitativt ställer helt andra krav än vad kvartssamtalen en gång gjorde.

Under studiedagen lär Nils-Eric Tedgård ut samtalsmetodikens grunder - "smörjmedlet" för att undvika onödiga konflikter - och hur du kan hantera dem om de trots allt uppstår. Han lär också ut hur man hanterar flera vanliga svårigheter som dyker upp, du får kunskaper som är nyttiga kunskaper både i klassrummet och privatlivet.

Studiedagen ger också en metod för hur skolan kan bli en lärande organisation vad gäller samtalsmetodik, utvecklingssamtal. Här handlar det inte minst om att ta tillvara all den kunskap som faktiskt redan finns i organisationen - den är för dyrbar för att få stanna i huvudet på den enskilde medarbetaren.

Vid bokning av en utbildning ingår rätten att kopiera ett mycket uppskatta kompendium om utvecklingssamtalet och samtalsmetodik till alla deltagare.

Är du intresserad eller vill du veta mer? Gör en intresseanmälan nedan.

Målgrupp

En kurs för grundskola, förskola och gymnasium

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Att få samtalet att lyfta - samtalsmetodik, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

NET Nils-Eric Tedgård

NET Nils-Eric Tedgård

Nils-Eric Tedgård - specialist i organisationsutveckling och skola

NET - Nils-Eric Tedgård är konsultföretaget som specialiserat sig på organisationsutveckling med särskild inriktning på skolan. NET organiserar även utbildningsprogram och större seminarier och föreläsningar inom näringsliv och skola. Nils-Eric Tedgård är Leg. Psykolog och organisationskonsult och har arbetat i drygt 20...


Läs mer om NET Nils-Eric Tedgård och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

NET Nils-Eric Tedgård

Långsjöhöjden 89
125 51 Älvsjö

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Att få samtalet att lyfta - samtalsmetodik!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 19 recensioner.
Alla recensioner för arrangören