Visa utbildning.se som: Mobil

KBT i arbete med par och relationer

Nerv
Kort om utbildningen
2 dagar
5 250 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Malmö
Svenska

Kursbeskrivning

Lär dig att arbeta effektivt med relationer, kärlek och par! En utbildning i att arbeta med relationer baserat på KBT och IBCT (Integrative Couples Behavior Therapy).

Kursledarna är erfarna psykologer och psykoterapeuter verksamma på Nerv psykologmottagning. En av dagarna bjuder vi även in Maria Burman, en av författarna till Närmare varandra - 9 veckor till en starkare parrelation till ett frukostseminarium för att få ytterligare perspektiv.

Målgrupp

Vi riktar oss till dig som i ditt arbete möter individer eller par som vill arbeta med sina relationer. 

Upplägg

Vi varvar tillsammans teori och praktik utifrån deltagarnas behov. Du får stöd i att lära dig tillämpa KBT i arbete med relationer. Vi utgår från deltagarnas och våra egna exempel vilket gör att kunskapen blir lättare att använda efter utbildningen.

Tid & plats

22-23 oktober 2019 i centrala Malmö

Investering

5250 per deltagare plus moms för två dagar. Fika för- och eftermiddag samt kursintyg ingår i anmälningsavgiften. Vid tre eller fler anmälda från samma arbetsplats ges 15% rabatt.

Examen, diplom m.m.

Signerat kursintyg ingår i anmälningsavgiften.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om KBT i arbete med par och relationer, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Nerv

Nerv

Vi förmedlar praktisk psykologi

Nerv psykologmottagning & psykologkonsulter anlitas av universitet, privata utbildningssamordnare och företag som söker praktisk psykologi förmedlad av etablerade föreläsare med omfattande yrkeserfarenhet som psykologer. Vi förmedlar specialister inom olika områden men samtliga med expertis inom kognitiv beteendeterapi.  1. Klinisk psykologi...


Läs mer om Nerv och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Nerv

Stora Nygatan 40
211 37 Malmö

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera KBT i arbete med par och relationer!