Relation och konflikthantering

My Magic Life, Distans (+1 orter)
Längd
20 timmar
Pris
4 720 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information. (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning, Företagsanpassad utbildning
Språk
Svenska
Längd
20 timmar
Pris
4 720 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information. (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning, Företagsanpassad utbildning
Språk
Svenska
Från 4 720 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Effektivisera din kommunikation på jobbet och i privatlivet genom utbildning

Vill du lära dig konsten att få relationer att fungera och vill du kunna utrycka dig effektivt?

Behöver du strategier för att öka din personliga styrka för att hantera besvärliga personer och besvärliga situationer?

Vill du få hjälp med kommunikation och retorik för att hantera frustation, ilska och missförstånd på jobbet och i privatlivet?

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Kontakta oss för mer information.

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige
  • Svenska

Utbildningen startar och slutför du i din egen takt.

  • Onlineutbildning
  • Distans

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som vill lära dig hantera relationer och konflikter mer produktivt.

Kursinnehåll

  • I kursen ligger fokus på att stärka dig som individ och titta närmare på de egenskaper hos dig som hindrar en lösning att komma till.
  • Vi kommer att använda oss av Mindfulness för att du ska få en mer avslappnad förhållning till dig själv och din omgivning. 
  • Under kursen kommer du att lära dig allt om kommunikation som förbättrar dina relationer, du kommer att lära dig att säga Nej för att komma fram till Ja, du kommer att få lära dig att bekräfta andras känslor och att ta av dig problemlösarhatten, att lära dig ta hand om dina känslor med både teoretiska och praktiska uppgifter.

Upplägg

Utbildningen består av teori, praktiska övningar och en till en coachning.

Vid slutförd betalning får du en länk till kursen, där väntar videomaterial fördelat på teori,  träningspass och specialdesignade övningar. I kursen ingår två timmar personlig coachning, en timme i början av kursen och en timme i slutet av kursen. 

Kursledare

Sanja Nordström är gymnasielärare och mindfulness instruktör som har över 10 års erfarenhet av både utbildningar och mindfulness. Sanja har under flera år jobbat  inom Hotell och Turism branschen där hon hade ledarpositioner innan hon skolande om sig till pedagog. Hon trodde att stress och utbrändhet var någonting som fanns mest inom Hotell branschen men på skolan insåg hon ganska snabbt att både lärare och elever lyder av dålig struktur och hög stresspåslag. Då bestämde hon sig att sakta men säkert föra in medvetet närvaro till skolan och nu är Sanja första lärare i Jönköpings län som erbjuder mental träning till elever på gymnasiet.

Examen, diplom m.m.

Deltagare får intyg att de har gjort kursen Relation & Konflikthantering

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Relation och konflikthantering, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner
Skriv en recension
5/5
Anna
20 sep 2022

Första gången i livet har jag lärt mig att känna igen och uttrycka mina behov. Under kursen lärde jag mig om: JAG – budskapet och NVC. De kunskaperna använder jag nu både i mina...

Visa mer
5/5
Johan
20 sep 2022

Det här är en kurs som jag rekommenderar, kursen är realistisk och innehåller massa bra tips. Efter kursen tänker jag annorlunda och jag har fått mycket bättre relation med min ...

Visa mer
5/5
Hedda
20 sep 2022

Jag köpte den här kursen i desperat försök att rädda mitt förhållande. Kursen har lärt mig mycket både om mig själv och om min partner. Nu förstår jag både mig själv; och min pa...

Visa mer
My Magic Life
Sveavägen 13
33150 Värnamo

Lång erfarenhet inom personlig utveckling

Vi är ett företag inom personlig utveckling som finns i Jönköpingsregion. Vi har över tio års erfarenhet inom utbildning, mentalträning och mindfulness både med privatpersoner, skolor och företag. Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar, workshop och föreläsningar till alla som vill utvecklas...

Läs mer om My Magic Life och visa alla utbildningar.

Highlights