Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Botox Basic

MyBeauty Academy
Kort om utbildningen
1 dag
11 600 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-11-15 - Göteborg
Göteborg, Stockholm
Kommande starter
Göteborg
11 600 SEK
2020-11-15

Video

Kursbeskrivning

botoxutbildning

Teoretisk och praktisk grundkurs i Botox

Lär dig grunderna i injektionsteknik med toxin (Botox). Kursen består av både teori och praktik för att du själv efter kursen ska kunna behandla med toxin i övre delen av ansiktet (panna, glabella och kråksparkar). Förmiddagen ägnas åt teori medan eftermiddagen innehåller praktiskt träning på modeller. Våra kurser i Botox hålls på Söndagar på Mybeauty Clinic i Stockholm eller Mybeauty Clinic Göteborg. Medicinskt ansvarig och huvud utbildare är läkare Ioana Filip som utbildar för läkemedelsbolag internationellt och för Mybeauty Academy. 

Målgrupp

MyBeauty Academy utbildar endast tandläkare, läkare och

sjuksköterskor.

Kursinnehåll

Teori

Under förmiddagen går din utbildare igenom delmomenten:

 • Hur fungerar Botox?
 • Anatomi och musklernas funktioner
 • Kundbemötande
 • Rutiner vid behandling
 • Användningsområden
 • Begränsningar av Botox
 • Komplikationer och vad man gör om dessa uppstår

Praktik

Eftermiddagen ägnas åt praktisk träning under handledning av din utbildare. Praktiken innebär övning på modell i grundläggande tekniker för:

 • Glabella
 • Kråksparkar
 • Panna

Upplägg

 • Kursmaterial
 • Modell för praktisk övning om du inte har en vän som vill agera modell (modeller får elevbehandlingen kostnadsfritt).
 • Certifikat efter genomförd kurs.
 • Lunch och fika.
 • Tillgång till MyBeauty Academys elevforum där du efter avslutad kurs kan ställa frågor, diskutera och hålla dig uppdaterad i vad som händer i branschen.

Kursledare

Våra kursutbildare är några av Sveriges främsta utbildare inom estetiska behandlingar och som alltid är uppdaterade inom de senaste injektionsteknikerna.

Dr Ioana Filip

Ioana Filip är legitimerad läkare och specialutbildad inom estestiska  behandlingar Hon är dubbelspecialist inom reumatologi (autoimmuna sjukdomar). År 2012 började hon sin karriär inom estetiska branschen med utbildningar i bl.a. Sverige, Norge, Tyskland, Frankrike och Italien.

Examen, diplom m.m.

Våra kurser ger dig de teoretiska och praktiska kunskaperna som behövs för att du direkt efter avslutad kurs ska kunna arbeta som injektionsbehandlare av Botox. Efter avslutad kurs får du ett certifikat som visar att du genomgått utbildningen.

Om du önskar hjälper vi gärna till att sätta upp ett behandlarkonto på apoteket och ger dig rabatterade priser på startpaket samt framtida förbrukningsmaterial som behövs.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Botox Basic, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner.

Nadja Feili
(5)
Gick botoxkursen! Superduktiga handledare och undervisare med mycket kunskap och erfarenhet. Skulle rekommendera denna kurs till alla legitimerade som vill gå en botoxkurs. Men bäst av allt: all hjälp man får EFTER kursen! De stöttar, hjälper och guidar en! Tack MyBeauty Academy! Hälsningar Nadja Face Perfect, Göteborg.
Anna Pålson
(5)
Proffsigt och bra mottagande. Ioana är en härligt inspirerande lärare med mycket positiv energi och massor av kompetens och erfarenhet. Tobias servade bra med svar på frågor kring företagande, kokade kaffe och bjöd på lunch. Nu vill jag bara sätta igång med verksamheten för att vara redo inför höstens avancerade utbildning. Och plugga för att k...
Visa mer
Ulrika Sjölund
(5)
Bästa utbildningen med supertrevliga och kunniga lärare och VD:arna Tobias och Andreas. Välplanerad och lärorik!! Rekomenderas varmt

MyBeauty Academy

MyBeauty Academy

Skönhetsutbildningar av hög kvalitet

MyBeauty Brow Academy  är en utbildningsakademi inom 3D Microblading bryn i Sverige. Utbildningarna genomsyras av hög kvalitet – från vårt personliga bemötande, i valet av produkter och i våra utbildningar. Vi utbildar alla i hela Sverige. Våra utbildningsplatser finns i...


Läs mer om MyBeauty Academy och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

MyBeauty Academy

Strandvägen 11
114 56 Stockholm Stockholms län

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Botox Basic från MyBeauty Academy, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 26 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar