Visa utbildning.se som: Mobil

MyBeauty Academy

MyBeauty Academy – skönhetsutbildningar

Skönhetsutbildningar av hög kvalitet

MyBeauty academy genomsyras av hög kvalitet genom allt vi företar oss – från vårt personliga bemötande, i valet av produkter och i våra utbildningar. Vi utbildar sjuksköterskor, tandläkare och läkare i Stockholm och Göteborg.

För oss är det viktigt att alltid ligga i framkant och vara pålästa inom vår bransch och i vårt ämne. Det gör att våra kunder och elever kan lita på att vi erbjuder de bästa och säkraste behandlingarna och utbildningarna som finns på marknaden just nu.

Alla våra behandlare är certifierade och legitimerade inom sina arbetsområden. MyBeauty Clinic samarbetar endast med marknadsledande tillverkare som har likvärdiga värderingar om strävan efter en seriös och reglerad bransch.

Visa alla utbildningar med MyBeauty Academy

Utbildningar

Öppen utbildning
Skönhet Längd Pris Ort Snittbetyg
Botox Basic 1 dag 11 600 SEK Flera orter (2)
5,0 (4)
Fillers Basic 1 dag 11 600 SEK Flera orter (2)
5,0 (3)
Kombinationskurs: Botox Basic + Fillers Basic 2 dagar 20 880 SEK Flera orter (2)
4,4 (11)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med MyBeauty Academy och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

MyBeauty Academy

Strandvägen 11
114 56 Stockholm Stockholms län

Recensioner

Anna Svensson
(5)
Bra upplägg med teori halva dagen och praktisk träning hela eftermiddagen och kvällen. Man får även mycket hjälp med allt man kan behöva för att starta sin verksamhet efteråt. Jag rekommenderar kursen starkt! /Anna
Mia Svensson
(5)
Jag kan verkligen rekommendera MyBeauty Academy till alla legitimerade sjuksköterskor, tandläkare och läkare. Det känns tryggt att denna utbildning endast utbildar legitimerad personal! /Mia
J. M
(2)
Stressade utbildare och på tok för mycket information kring anatomi som vi läkare och sjuksköterskor vet redan mycket om. För lite tid för de praktiska momenten och vad jag förstod, underskott av utbildare just denna helg. Jag rekommenderar inte my beauty academy.
Intresseanmälan

För att få mer information från MyBeauty Academy, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 18 recensioner.