Visa utbildning.se som: Mobil

Olycks- & händelseutredning med MTO-perspektiv - steg 2

MTO Säkerhet AB
Kort om utbildningen
Nästa tillfälle: Kontakta oss! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Olycks- och händelseutredning MTO Säkerhet AB

Utveckla dina MTO-kunskaper och lär dig genomföra utredningar med hög kvalitet.

Det är genom att utreda och analysera olyckor och händelser som säkerhetshöjande åtgärder kan genomföras och liknande händelser kan undvikas i framtiden. Olycks- och händelseutredning med MTO-perspektiv är en strukturerad metod för att ta reda på varför en olycka eller en händelse har skett. Genom att använda metoden kan utredningar med hög kvalitet genomföras.

Målgrupp

Utbildningen har fokus på att tillämpa metoden och riktar sig till dig som genomför olycks- och händelseutredningar samt har gått Olycks- & händelseutredning steg 1.

Kursinnehåll

Du lär dig att genomföra utredningar med metoden för olycks- och händelseutredningar med MTO-perspektiv. Detta innefattar hur du ska gå tillväga vid datainsamling, analys och framtagande av åtgärder. Du får lära dig att använda ett systemsäkerhetsperspektiv och analysera samspelet mellan människor, teknik och organisation (MTO).

Upplägg

Utbildningen ger de teoretiska ramar och praktiska färdigheterna som krävs för att självständigt kunna genomföra olycks- och händelseutredningar.

Kursledare

Sara Petterson, fil mag i ergonomi och MTO-expert är kursansvarig kursledare för den här kursen. 

Examen, diplom m.m.

Efter genomgången kurs erhåller du ett intyg som bekräftelse på dina kunskaper.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Olycks- & händelseutredning med MTO-perspektiv - steg 2, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

MTO Säkerhet AB

MTO Säkerhet AB

Välkommen till MTO Säkerhet AB

Vi på MTO Säkerhet AB har spetskompetens och lång erfarenhet av att utveckla säkerhet, arbetsmiljö och effektivitet. Vi tar utgångspunkt i människans och organisationens förutsättningar för att skapa ett bra samspel mellan människa, teknik och organisation och skapar hållbara säkerhetskulturer...


Läs mer om MTO Säkerhet AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

MTO Säkerhet AB

Hornsbruksgatan 19
104 62 Stockholm Stockholms län

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Olycks- & händelseutredning med MTO-perspektiv - steg 2!