Visa utbildning.se som: Mobil

Ställa om till digitala möten

Mötesutveckling Sverige AB
Kort om utbildningen
Halvdag
1 295 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-05-25 09:00 - Distans
Distans
Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
1 295 SEK
2021-05-25

Distans
Kontakta oss för offert på skräddarsydd utbildning
Effektiva & inkluderande digitala möten

Kursbeskrivning

Lär dig metoderna för att planera och genomföra effektiva digitala möten. Bli ett digitalt mötesproffs – välkommen till en intensiv utbildning med konkreta tips!

Syfte & mål

Syftet med den här utbildningen är att du ska få ny kunskap och inspiration med målet att du ska bli trygg i rollen som mötesledare för digitala möten.

Lär dig leda möten som prioriteras

Många hinner knappt lämna ett möte innan nästa möte börjar. Över hälften vet inte ens vad som bestämdes på mötet. Under den här utbildningen får du lära dig att planera och genomföra möten som prioriteras av andra. Möten där ni har roligt tillsammans, som slutar i tid och med tydliga slutsatser.

Digitala möten som är kreativa

Digitala möten har blivit det nya normala, men det är svårt att planera möten som skapar engagemang, gemenskap och tydliga resultat. Efter den här utbildningen har du lärt dig konkreta verktyg och metoder som ger dig rätt förutsättningar för att leda möten med energi, kreativitet och gemenskap i centrum.

Individuell uppföljning med lärare

Ett utbildningstillfälle är bara början på lärandet. I den här utbildningen får du också obligatorisk uppföljning med en av lärarna inom en månad efter avslutad. Få svar på alla dina frågor, tillfälle till reflektion och fler konkreta tips för dina digitala möten. 

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen är utvecklad för dig som själv leder digitala möten.

Kursinnehåll

Baserat på den senaste forskningen får du bl.a.

  • Analog hjärna i digitala möten – Vad krävs av dig som mötesledare?
  • Fem nycklar till ett effektivt möte – Konkreta tips
  • Tekniska förutsättningar – Så gör du för att uppfattas som ett proffs
  • Olika personligheter – Tips för att få alla att komma till tals
  • Verktyg & metoder för kreativa digitala möten

Video

Upplägg

Utbildningen genomförs kl. 9-11 helt digitalt i Zoom. 

Under den här utbildningen får du lära dig konkreta metoder för att skapa effektiva, inkluderande och bra möten mellan människor. Teori varvas med praktiska övningar och gruppdiskussioner. Genom att du själv får testa flera olika digitala verktyg och metoder lär du dig grunderna för att själv våga använda dessa på dina möten. 

Utbildningen kan också beställas i sin helhet till ditt företag eller organisation och anpassas då efter era behov och önskemål.

Kursledare

Fredrik Bauer är en mycket uppskattad pedagog, mötesledare och mötesdesigner. Han är författare till boken Mötesräddaren, initiativtagare till Svenskars möten - en studie av (o)vanor och (in)effektivitet och hjälper företag, organisationer och individer till effektiva möten med aktiva deltagare.

I grunden har Fredrik Bauer en fil. mag inom Creative Business Management, projektorienterat ledarskap och organisationsutveckling. Han har även studerat pedagogik på universitetsnivå samt genomgått ett flertal utbildningar inom mötesfacilitering.

Malin Hassel brinner för att utveckla kreativa digitala möten, workshops och konferenser med delaktighet i fokus. Hon arrangerade sin första helt digitala konferens redan 2016 och har erfarenhet från flera internationella arrangemang.

Malin Hassel är särskilt uppskattad för sin kreativitet och sin förmåga att knyta samman analoga metoder med digitala arbetssätt. Malin är i grunden IKT- pedagog och Learning Designer och har en bakgrund från flera svenska myndigheter.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ställa om till digitala möten, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Anna Stackling, Kumla Bostäder AB
(5)
Strukturerad och lättsam utbildning med en blandning av föreläsning och egna övningar. Tiden gick alldeles för fort
Jenny Sörby, Myndigheten för yrkeshögskolan
(5)
Inspirerande och pedagogiskt upplagt

Mötesutveckling Sverige AB

Fredrik Bauer tröttnade på tråkiga möten som anställd och startade eget med en vision om att rädda världen från trista och ineffektiva möten. Genom beprövande metoder, aktuell forskning och ett coachande facilitativt förhållningssätt utbildar vi mötesledare för att skapa effektiva...


Läs mer om Mötesutveckling Sverige AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Mötesutveckling Sverige AB

Benvedsbacken 9
141 68 Huddinge

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 6 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Ställa om till digitala möten från Mötesutveckling Sverige AB, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar