Visa utbildning.se som: Mobil

Hybridmöten och digitala möten - Så bir de effektiva

Mötesutveckling Sverige AB
Kort om utbildningen
45-90 minuter
19 995 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Kontakta oss - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
Effektiva digitala möten

Kursbeskrivning

Digital föreläsning med konkreta tips för effektiva digitala möten

Boka en uppskattad inspirationsföreläsning – du får ny inspiration och konkreta tips för effektiva hybridmöten och digitala möten!

Distansmöten har blivit det nya normala - Men hur gör du för att de ska bli kreativa, inkluderande, roliga och effektiva? Under den här föreläsningen får du nycklarna som gör skillnad!

Fredrik Bauer tröttnade på tråkiga möten, initierade ny forskning och jobbar aktivt med en vision om att rädda världen från trista och ineffektiva möten. Han hjälper företag, organisationer och individer med konkreta, enkla tips och verktyg som gör direkt skillnad för din arbetsvardag.

Fem nycklar till effektiva möten

Allt fler möten genomförs med deltagare på olika platser. Ny teknik gör det möjligt för oss att mötas digitalt men vad krävs för att få till ett effektivt möte mellan människor?

Under den här interaktiva föreläsningen får du lära dig konkreta metoder och arbetssätt för hur ett effektivt hybridmöte eller digitalt möte kan genomföras. Fokus ligger på mötet mellan människor och inte på den tekniska lösningen. Du har användning för tipsen oavsett om ni använder Teams, Skype, Zoom eller annan lösning.

Digital föreläsning

Föreläsningen genomförs digitalt i den plattform ni föredrar. 

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Mötesledare, projektledare, chefer, tjänstepersoner, alla som deltar i möten. Oavsett om du är nybörjare eller van digital mötesledare kommer du få ny inspiration och konkreta verktyg. Föreläsningen kräver inga förkunskaper.

Kursinnehåll

  • Fem nycklar till ett effektivt möte
  • Konkreta tips för lyckade hybridmöten och digitala möten
  • Inspiration till inkluderande och effektiva möten med aktiva deltagare

Video

Upplägg

Digital föreläsning som skräddarsys efter era behov och förutsättningar. På 30 till 90 minuter får du konkreta tips och metoder, till direkt nytta för effektiva och hjärnsmarta möten!

Kursledare

Fredrik Bauer är mötesnörden som tröttnade på tråkiga möten, bestämde sig för att gå till botten med vad som gör ett möte effektivt och initierade ny forskning. Nu föreläser han med konkreta, enkla tips och verktyg, baserat på den senaste forskningen, som gör direkt skillnad för er arbetsvardag.

Fredrik Bauer föreläser på ett inspirerande sätt som skapar igenkänning och utmanar till eftertanke. Baserat på den senaste forskningen varvas fakta med reflektion, diskussion och konkreta verktyg anpassat för er verklighet.

Fredrik Bauer är en mycket uppskattad pedagog, mötesledare och mötesdesigner. Han är författare till boken Mötesräddaren, initiativtagare till Svenskars möten - en studie av (o)vanor och (in)effektivitet och hjälper företag, organisationer och individer till effektiva möten med aktiva deltagare.

I grunden har Fredrik Bauer en fil. mag inom Creative Business Management, projektorienterat ledarskap och organisationsutveckling. Han har även studerat pedagogik på universitetsnivå samt genomgått ett flertal utbildningar inom mötesfacilitering.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Hybridmöten och digitala möten - Så bir de effektiva, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Karin Bagge, Storsthlm
Fredrik går genom rutan. Proffsig och engagerande
Bernhard Zacco, Influence AB
Fredrik gav genom sin inspirationsföreläsning om möten inte bara nya insikter, igenkänning och skratt utan även möjlighet till direkt praktik. Såg under dagarna efteråt flera små knep som direkt testades. Något som står ut bland de talare vi bjudit in de senaste åren.
Gabriella Granditsky, Familjebostäder Stockholm
Fredrik presterar över en redan hög förväntan

Mötesutveckling Sverige AB

Fredrik Bauer tröttnade på tråkiga möten som anställd och startade eget med en vision om att rädda världen från trista och ineffektiva möten. Genom beprövande metoder, aktuell forskning och ett coachande facilitativt förhållningssätt utbildar vi mötesledare för att skapa effektiva...


Läs mer om Mötesutveckling Sverige AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Mötesutveckling Sverige AB

Benvedsbacken 9
141 68 Huddinge

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 14 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Hybridmöten och digitala möten - Så bir de effektiva från Mötesutveckling Sverige AB, fyll i dina uppgifter: