Visa utbildning.se som: Mobil

Effektiva digitala möten - personlig träning

Mötesutveckling Sverige AB
Kort om utbildningen
3 x 45 min
3 990 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Din individuella coachning startar efter överenskommelse - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
Individuell coachning för effektiva möten

Kursbeskrivning

Över 30 procent känner sig osäkra i rollen som mötesledare, över hälften av alla mötesledare saknar utbildning i att leda möten och fler än 65 procent upplever att de behöver utvecklas. Detta enligt Svenskars möten.

Din PT för bättre möten

Övning ger färdighet! Genom att anlita Fredrik Bauer som mötes-PT blir du utmanad, stöttad och får konkreta tips. Du får hjälp att analysera och utveckla dina möten i flera steg.

Ingen blir bäst utan att träna och med Fredrik som din personliga mötestränare får du anpassade tips och råd för att själv skapa effektiva möten med aktiva deltagare. Det gäller alla typer av möten, oavsett om de är digitala, fysiska eller hybridmöten.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Den här utbildningen skräddarsys efter dina förutsättningar och utmaningar. Mötes-PT programmet passar dig som vill bli bättre på att leda effektiva möten med aktiva deltagare oavsett om det är inom privat näringsliv, offentlig sektor eller om du är verksam inom civilsamhället. 

Kursinnehåll

Coachningen anpassas helt efter dina önskemål och PT-programmet består av tre tydliga steg. 

Steg 1 – Nuläge

Inför vårt första coachtillfälle får du reflektera över ditt nuläge, utmaningar och vad du vill uppnå med mötesträningen genom några enkla frågor. Under vårt första coachtillfälle går vi igenom detta och sätter mål för coachningen samtidigt som du får några konkreta tips till direkt nytta för dig.

Steg 2 & 3 – Anpassad coachning

Utifrån dina utmaningar får du individuell rådgivning för att våga prova nytt, utvecklas. Du blir stärkt i din roll som mötesledare. Allt baseras på dina styrkor, behov och utmaningar. Beroende på dina behov och önskemål får du också stöd att se över dina återkommande möten med målet att du ska ha rätt antal möten varje vecka istället för alldeles för många.

Upplägg

I priset ingår totalt tre coachtillfällen på 45 minuter. Efter det finns möjlighet till fortsatt coachning efter önskemål. 

Vi ses i det digitala mötesverktyg som du föredrar eller blir du coachad över telefon. 

Kursledare

Fredrik Bauer är en uppskattad pedagog, föreläsare och utbildare. Genom ett coachande, facilitativt arbetssätt får du konkreta tips anpassade efter dina behov just nu för att utveckla dig själv för att kunna leda effektiva, inkluderande och uppskattade möten.

Fredrik har skrivit boken Mötesräddaren är initiativtagare till Svenskars möten - en studie av (o)vanor och (in)effektivitet och hjälper företag, organisationer och individer till effektiva möten med aktiva deltagare.

I grunden har Fredrik Bauer en fil. mag inom Creative Business Management, projektorienterat ledarskap och organisationsutveckling. Han har även studerat pedagogik på universitetsnivå samt genomgått ett flertal utbildningar inom mötesfacilitering.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Effektiva digitala möten - personlig träning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 6 recensioner.

Anna Stackling, kommunikationschef Kumla Bostäder AB
Strukturerad och lättsam utbildning med en blandning av föreläsning och egna övningar. Tiden gick alldeles för fort!
Karin Bagge, Regional utveckling, Storstockholm
Fredrik går genom rutan. Proffsig och engagerande!
Gabriella Granditsky, avdelningschef affärsutveckling AB Familjebostäder
Fredrik presterar över en redan hög förväntan!

Mötesutveckling Sverige AB

Fredrik Bauer tröttnade på tråkiga möten som anställd och startade eget med en vision om att rädda världen från trista och ineffektiva möten. Genom beprövande metoder, aktuell forskning och ett coachande facilitativt förhållningssätt utbildar vi mötesledare för att skapa effektiva...


Läs mer om Mötesutveckling Sverige AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Mötesutveckling Sverige AB

Benvedsbacken 9
141 68 Huddinge

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 14 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Effektiva digitala möten - personlig träning från Mötesutveckling Sverige AB, fyll i dina uppgifter: