Visa utbildning.se som: Mobil

Ledarskapscoaching

Framgångsrika samtal
Kort om utbildningen
12 timmar
21 600 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
Snittbetyg: 5 (4 Recensioner)
   
Stockholm

Beskrivning av: Ledarskapscoaching

Få kraft och energi med nya insikter för ett bättre ledarskap

Att vara ledare är en stor utmaning varje dag. Att vara närvarande, stödjande, utmanande och utvecklande. Du ska inspirerar och få alla parter att jobba mot uppsatta mål. Listan kan göras lång på vad som förväntas av en ledare.

Du som ledare har också förväntningar på din omgivning som ständigt är en utmaning att se till att de bli uppfyllda.

Du behöver också vara en bra självledare så att du mår bra och din närmsta krets.

Du vet säkert vad du vill men tiden för reflektion och det inåtvända lyssnade blir ofta bortprioriterat. Det är inte alltid så lätt att ställa sig de rätta frågorna.

Här får du möjlighet att lyssna på dig själv. Reflektera och analyser. Vrida och vända på frågor, tankar och känslor utan att bli bedömd eller dömd.

Här kommer du komma fram till beslut som du sen omsätter i handling.

Varför ledarskapscoaching?

  • Förbättra sitt ledarskap
  • Bli en mer tydlig ledare
  • Bli en mer harmonisk ledare
  • Bli mer effektiv
  • Komma in rätt och snabbt på ny tjänst i företaget
  • Utveckla den egna organisationen
  • Öka omsättningen - nå bättre ekonomiska resultat
  • Uppnå bättre balans mellan jobb, familj och fritid
  • Hitta nyckeln till konstruktiva möten

Målgrupp

Ledare med eller utan personalansvar. Företagare eller de som har större ansvar inom olika områden.

Kursinnehåll

Din coaching

Varför?

Att vara bra på att leda sig själv är en förutsättning för att ses som en ledare av andra.

Ledarskapscoaching är en lösningsfokuserad, systematisk mål- och resultatorienterad process.

Mitt arbetssätt som coach innebär att underlätta för dig som klient att utveckla och förbättra såväĺ din arbetsprestation och företagets resultat som din egna personliga utveckling i ditt ledarskap.

Problem och dess orsak

Jag utgår från att det är du som är experten – ”Self as expert”.

Det handlar om din profession, verksamhet och dina team. Du är unik. Din verksamhet är unik och vi utgår utifrån det.

Mitt arbete är att du ska se din unika situation och de problem och hinder du har utifrån annat perspektiv för att se nya möjligheter till att lösa de utmaningar du står inför.

Vad saknar Du?

Mitt mål är att skapa insikt och förutsättningar hos dig som klient.

Jag har alltid ditt välmående i fokus och min ambition är att du ska ha bästa förutsättningar att må bra i din profession och att din prestation och välmående ska kunna mötas i en framgångsrik kombination.

När vi lyckas med ditt ledarskap och din utveckling leder det till goda resultat för dig som individ såväl som verksamheten/företaget.

Coaching skapar medvetenhet, kraft och energi – ”Empowerment”!

Upplägg

Ledarskapscoachingpaket 6 tillfällen, varje tillfälle är 2 timmar. 

Mål & handlingsplan

Att lösa ett problem är ganska lätt, men det blir ofta kortsiktiga lösningar om vi inte gör förändringar i det som har orsakat problemet.

Tillsammans tittar vi på det som ligger till grund varför det blir ett problem.

Kontinuitet

Jag coachar dig så att du får verktyg till att följa din plan.

Vi har regelbunden uppföljning så att vi håller oss på rätt väg.

Let’s Do This!

Är detta nytt för dig?

Tveka inte på att höra av dig. Du är välkommen på ett förutsättningslöst, kostnadsfritt introduktionsmöte där du har möjlighet att ställa frågor och berätta om vad du har för utmaningar som du behöver support med.

Mer info längst ner på sidan.

Tid & plats

I den mysiga lokalen vid klipporna i Fredhäll håller vi till. Atterbomsvägen 42 i Stockholm. Lätt att ta sig till med tunnelbana, bussar och lätt att finna avgiftsbelagd parkering

Investering

Pris 21 600 SEK inkl moms för privatpersoner och exkl. för företag.

Erbjudande

Monica Capotondi podcast

Vill du få ett smakprov? 

Lyssna gärna på min podcast ”Coach Monica Capotondi - För ett bättre självledarskap”. Podcasten består av avsnitt där jag samtalar med gäster om ett ämne som även kan bidra till att stärka ditt självledarskap samt avsnitt där jag själv coachar dig i självledarskap.

Min förhoppning är att du kommer att få en del "Aha! Wow! Yes -upplevelser"! I slutet av varje avsnitt får du dessutom tillgång till nycklar som kan bidra till ett bättre självledarskap! Podcasten hittar du på iTunes och i de vanligaste podcastapparna.

Kursledare

Monica Capotondi är coach, utbildare och grundare! Har över 30 års erfarenhet inom försäljning samt många år som ledare. Hon har 10 års erfarenhet inom affärscoaching, ledarskapscoaching och livscoaching. Monica brinner starkt för den coachande förhållningssättet i alla relationer. Hon vill förmedla och lära ut det goda samtalet och beteenden som främjar växande.

Monica är en erfaren utbildare, workshopledare och föreläsare.

Monicas coachingar är utmanande och kan djupdyka ordentligt. De har en härlig energi med massor av inspiration och aha-upplevelser. Räkna med ett dynamiskt fokus och helhetstänkande där tanke, känsla och handling integreras. Transformativa resultat genom samtal som skapar insikt och leder till handling.

Monica är ACC-certifierad enligt International Coach Federation och är utbildad PCC-coach samt certifierad International Business Coach enligt International Coaching Community. Monica är utbildad inom Acceptance Commitment Therapy samt utbildad Mindfulness Instruktör. Monica har också ett stort intresse för neuroledarskap och vad kunskapen om hjärnan kan lära oss.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskapscoaching, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framgångsrika samtal

FRAMGÅNGSRIKA SAMTAL med ett coachande förhållningssätt

Här får du både uppleva och lära dig samtal och beteenden som utvecklar dig och din omgivning.  Genom samtal sker det magiska och kraftfulla! Det finns inget bättre än att se en människa full av egen kraft, motivation då den...


Läs mer om Framgångsrika samtal och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Framgångsrika samtal

Framgångsrika samtal

Atterbomsvägen 42
Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Katrine Pedersen, Konsultchef
(5)
Professionell och privat utveckling! Jag är otrolig tacksam för mina coachingtillfällen med Monica, jag känner att jag under året som har gått har utvecklat mig enormt såväl professionellt som privat. Tack!
Lisa Persson, Projektledare
(5)
Jag fick möjligheten att bli coachad av Monica under en period då jag nyligen klivit in i en ny roll som chef. Monica är engagerad, entusiastisk och ställer rätt frågor som hjälper en att hitta egna lösningar. Skulle varmt rekommendera henne!
Christina Delryd
(5)
Jag är så tacksam över att ha blivit businesscoachad av Monica. Hon har med stor kunskap och passion hjälp mig att sortera och prioritera i mitt arbete som chef. Hon har en enorm positiv påverkan som har hjälpt mig att fokusera för att uppnå mina mål. Vill verkligen rekommendera Monicas utbildningar för alla oavsett vilken yrkesroll du har.
Recensioner
Ledarskapscoaching
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 27 recensioner
Alla recensioner för arrangören