Visa utbildning.se som: Mobil

100% Utvecklingsbar

Mölk Utbildning AB
Kort om utbildningen
Egen takt
Nästa tillfälle: Löpande starter - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

100% Utvecklingsbar

Beskrivning

Svensk industri går otroligt bra i dagsläget och det ser inte ut att vända, dock blir kvalificerad arbetskraft mer och mer en bristvara och det förekommer att företag får anpassa sin verksamhet efter bristen på arbetskraft.

Utbildningskonceptet 100% utvecklingsbar är ett grupp eller individanpassat kompetensutvecklingsprogram som skiljer sig från sedvanliga specifika ämneskurser. Fokus ligger på att höja redan befintligt att anställda till en högre nivå.

Målgrupp

Vi vänder oss till företag som är i behov av kompetenshöjning av medarbetare inom områdena teknik och data/IT, alla arbetsplatser och behov ser olika ut och även förkunskapsnivån kan skilja mycket från person till person.

Utifrån deltagarens individuella kompetensutvecklingsbehov lägger vi upp en studieplan som kan sträcka sig från en månad till så långt som ett år eller mer, utbildningen sker främst via distans men även fysiska/digitala träffar förekommer.

Mål

Målet är att din verksamhet inte ska halka efter i utvecklingen utan tvärtom, ständigt utvecklas och hålla en hög teknisk lägstanivå för rimliga kostnader för kompetensutveckling.

Utifrån företagsspecifika behov av kompetenshöjning lyfta medarbetare till en högre nivå inom teknik och data/IT, generella förståelser för ny teknik, digitalisering och nya som gamla metoder och verktyg som berör digitaliseringens framfart.

Pris

Precis som att utbildningskonceptet skiljer sig från sedvanliga kurser skiljer sig även priset, vi tar inte betalt per timme eller dag utan priset anpassas till en fast månadskostnad vilket gör att vi kan leverera en stor mängd utbildning till ett överkomligt pris.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om 100% Utvecklingsbar, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Mölk Utbildning AB

Mölk Utbildning AB

Vi är ett utbildningsföretag som har levererat utbildning till myndigheter, organisationer och företag i över 30 år. Våra ambitioner är att alltid leverera högsta möjliga kvalitet vad gäller pedagogik, innehåll, måluppfyllelse och företagsanpassning. Sedan 2014 har vi kontinuerligt levererat stora...


Läs mer om Mölk Utbildning AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Mölk Utbildning AB

Gelbjutaregatan 2
582 54 Linköping Östergötlands län

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera 100% Utvecklingsbar!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar