Visa utbildning.se som: Mobil

Hållbart Ledarskap - SSE Executive Education

MindShift
Kort om utbildningen
9 dagar
75 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-01-12 - Sigtuna
Öppen utbildning
   
Sigtuna

Kursbeskrivning

Hållbart ledarskap är en ledarskapsutbildning på Handelshögskolan i Stockholm Executive Education. Programmet hjälper individer att skaffa sig en positiv och hållbar utveckling i sitt ledarskap. Som ledare får du verktyg och strategier för att hantera din egen arbetssituation bättre samtidigt som du får redskap för att driva resten av organisationen i rätt riktning.

Programmet är nio dagar långt, uppdelat på tre moduler med webbaserad träning mellan modulerna.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Programmet vänder sig till dig som är chef eller ledare och som vill utveckla dig själv och ditt ledarskap. Du vill också skapa en grund för dig själv, dina medarbetares och din organisations fortsatta hållbarhet och konkurrenskraft. 

Kursinnehåll

Modul 1 – Jag i ledarskapet (4 dagar)

Genom att öka din självinsikt och att på djupet förstå dina värderingar, drivkrafter, mönster och visioner i kombination med att förstå vad som är ett effektivt ledarskap enligt forskningen får du  en stadig grund att stå på. Du kan göra fler medvetna val för att leda dig själv och för att få bättre effekter i ditt ledarskap.

Därefter ökar vi vår förmåga att vara närvarande i nuet. Medveten närvaro är en inre resurs som kan tränas, vilket ökar ledares fokus, återhämtning, livsbalans och hälsa samt ger ökad mental effektivitet. 

Modul 2 – Neuroledarskap, stresshantering och medkänsla (3 dagar)

Neuroledarskap, kunskap om hur hjärnan fungerar introduceras samt hur vi kan använda denna kunskap för att hantera våra liv och vårt ledarskap på ett bättre sätt. Du kommer också kartlägga din unika situation utifrån ett stressperspektiv och utveckla en strategi för att hantera/minska din stress.

Vi introducerar compassion som handlar om att utveckla tillit och inre trygghet. Genom att aktivera kroppens eget trygghetssystem fattar vi klokare beslut, vågar göra förändringar och blir bättre på att leva i nuet. Vi kommer också att diskutera hur vi skapar trygga och kreativa arbetsgrupper och organisationer. 

Modul 3 – Integrering, ledarskap och framtid (2 dagar)

Den avslutande modulen knyter ihop programmet och integrerar din personliga utveckling med ditt arbete. Du får reflektera över ditt ledarskap, vad du lärt om dig själv och hur det kopplar till verksamhetsutveckling och framtida utmaningar. Du får också kunskap om hur du når konkreta resultat med inre hållbarhet.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Hållbart Ledarskap - SSE Executive Education, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

MindShift

MindShift

MindShift

MindShift is a collaboration between the Stockholm School of Economics (SSE), Center for Social Sustainability (CSS) at Karolinska Institute, 29k and Ekskäret Foundation. Together we co-create a set of events focused on how human growth can help us better face our...


Läs mer om MindShift och visa alla utbildningar.
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Hållbart Ledarskap - SSE Executive Education från MindShift, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Bli den första att recensera Hållbart Ledarskap - SSE Executive Education!

Liknande utbildningar