Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

THE - The Human Element

Mindset
Kort om utbildningen
5 dagar
31 400 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-09-07 - Stockholm
Skåne, Stockholm
Svenska
Kommande starter
Skåne
31 400 SEK
2020-10-05

Stockholm
31 400 SEK
2020-09-07

Stockholm
31 400 SEK
2020-11-02

Stockholm
31 400 SEK
2020-11-23

Beskrivning av: THE - The Human Element

Ditt inre ledarskap. Att känna sig betydelsefull, kompetent och omtyckt. Varför nöja sig med mindre? Hur vi ser på och känner inför oss själva utgör grunden för vårt samspel med andra människor. Var och ens självinsikt och självkänsla påverkar individens framgång men också hela organisationens framgång.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är chef och ledare men även till dig som utan att ha en ledarroll vill förbättra relationen till dig själv och andra.

Kursmål

Du kommer öka din självinsikt och självkänsla och du kommer på ett bättre sätt kunna utnyttja din inneboende potential. Du kommer på ett mer målmedvetet sätt kunna samarbeta effektivt med andra.

Om kursen

The Human element utmanar dig att ifrågasätta invanda tankesätt och se ärligt på dig själv och din påverkan på andra. Vi börjar med att fokusera på oss som individer - våra beteenden, underliggande behov/känslor och vår självbild. Vi går sedan vidare med att utforska våra relationer till andra människor för att sedan koppla det till teamprestanda och effektiv beslutsfattning. Modulerna baseras på deltagarnas egna upplevelser, reaktioner och erfarenheter. Tempot är intensivt, men med rika tillfällen till reflektion i både större och mindre grupper. Vi arbetar även delar av kvällarna.

Ur innehållet

  • Korta teoriavsnitt med dialog
  • Visualiseringsövningar
  • Övning i att ge och ta emot feedback
  • Gruppövningar
  • Rörelseövningar
  • Reflektion och diskussion
  • Självskattningsinstrument som belyser ditt beteende, dina behov och din självkänsla

Investering

31200 kr

Film om Mindset

Mindset utbildar individer och organisationer inom områdena ledarskap, projektledning, affärsmannaskap och kommunikation. Med våra kunders bästa för ögonen ska vi bevisa att bra utbildning ger bestående effekter. Det är vårt sätt att göra världen bättre. Organisation för organisation, människa för människa.

Mindset

Mindset

Med mer än 20 års erfarenhet i branschen är vi ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom ledarskap, projektledning, sälj- & service och kommunikation. Vi har ett gediget utbildningsutbud av öppna kurser och program i Stockholm och Göteborg samt anpassade utbildningslösningar...


Läs mer om Mindset och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om THE - The Human Element, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Kontaktuppgifter till Mindset

Mindset

Mäster Samuelsgatan 60, 10 tr
111 21 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera THE - The Human Element!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 689 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar