Visa utbildning.se som: Mobil

Vanessa Eriksson är idag en PMP-certifierad projektledare

"Utbildaren gjorde ett underbart jobb som fick mig att förstå hela kedjan"


Vanessa Eriksson Manager, Global Master Data Management TeliaSonera, gick en PMP-utbildning via Mindset. Vanessas mål var att klara testet och få en Project Management Professional certifiering. 

Vad arbetar du med?PMP® Project Management Professional Certification

- Idag jobbar jag med att leda arbetet med att bygga upp och utveckla strategier för den globala Master Data Management funktionen på Telia-Sonera. Delar av detta utförs som ett projekt tätt ihop med CIO- och CFO-funktionerna samt andra intressenter inom företaget. 
 

Varför ville du gå utbildningen?

- Eftersom jag har jobbat med TeliaSoneras interna projektmodell, som ansvarig för alla Sourcing projekt inom Group IT, blev det tydligt att jag måste våga tänka i nya banor. Att jag måste ta till mig nya begrepp och teorier, omvandla dem till mina och tillämpa dem i mitt sammanhang och i min yrkesvardag. När jag gjorde så fick jag en aha-upplevelse och kunde ta till mig kunskaperna.

Vad lärde du dig på utbildningen?

- Jag tyckte att utbildningen var väldigt bra. Jag har lärt mig teorierna för hur man driver ett projekt. Samtidigt förstår jag att alla företag har en egen terminologi, men att man måste vara flexibel i tanken så man inte sitter fast i sina egna interna begrepp. Då kan det bli svårt att ta till sig nytt. Svenska är inte mitt modersmål men trots det lyckades utbildaren på ett enkelt och pedagogiskt sätt förklara för mig. Jag förstod och kunde hänga med i utbildningen.

Vad uppskattade du mest med utbildningen?

Men det bästa var att vi blev en väldigt bra grupp. Utbildaren hjälpte oss att skapa givande grupparbeten. Han gjorde ett underbart jobb som fick mig att förstå hela kedjan så att jag klarade provet.

Vad hände sen?

- Idag kan jag koppla mina projektkunskaper till PMI:s projekttermenologi. Plötsligt öppnas fler dörrar och vi utgår från samma bild. PMP-utbildning har hjälpt mig med det och hjälper mig med det även när jag jobbar med andra saker. Mitt mål var att klara testet och få en Project Management Professional certifiering. Det målet nådde jag, berättar Vanessa Eriksson. Läs mer om Mindset

Beställ mer information


Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Mindset och veta mer om deras utbildningar.

Recensionspolicy

Vill du lämna en recension om en utbildning eller en arrangör på utbildning.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta en utbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!