Visa utbildning.se som: Mobil

Praktisk projektledning hos Mindset

Praktisk projektledning hos Mindset

Linda Kumlin arbetar på Vattenfall och gick Projektledarprogrammet hos Mindset, ett program på sammanlagt nio dagar uppdelat i fyra moduler. Linda gick utbildningen under perioden oktober 2013 till den avslutade modulen i maj 2014.

Vi pratade med Linda för att se vad hon tyckte om programmet, och för att se hur det har gått med de nya kunskaperna efter kursen

Hur såg din roll ut när du påbörjade din utbildning?

Innan utbildningen hade jag haft några mindre projekt och gått Vattenfalls interna projektledarutbildning, så jag hade en bra grund. Jag fick Mindsets utbildningsmaterial och fastnade för just den här kursen eftersom den var lite längre och på ett bra sätt varvade teori med praktiskt arbete.

Hur tyckte du att arbetet inför och mellan modulerna funkade?

Arbetet mellan modulerna var toppen! Det gav möjlighet att omsätta de nya kunskaperna i praktiken och på så sätt tillgodogöra sig det man lärde sig på ett bra sätt.

Vad fick du med dig efter utbildningen som du har haft störst nytta av?

För mig var det alla case i utbildningen som var viktigast. Vi jobbade med praktiska och reella case där scenariorna ändrades, och på så sätt fick man hela tiden tänka om och tänka nytt. Det gav en bra grund rent kunskapsmässigt.

Hur funkar de kunskaperna idag?

Utbildningen gav mig en grund och verktyg som jag kan använda mig av i vardagslivet på min arbetsplats. Jag håller nu på att förbereda min projektledarcertifiering som bäst och kunskaperna jag fick från utbildningen är till stor hjälp. Efter kursen har jag även lett fler stora, och ibland internationella projekt.

Om du får sammanfatta kursen med egna ord?

Det var en utbildning med en perfekt blandning av teoretiskt och praktiskt lärande. Genom att bygga utbildningen i moduler som varvas med det egna arbetet och självstudier, ges möjligheter att omsätta de nya kunskaperna i praktiskt lärande under kursens gång. En fantastiskt inspirerande kursledare lyfte utbildningen till en toppen-nivå, jag ville inte att kursen skulle ta slut.Läs mer om Mindset

Beställ mer information


Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Mindset och veta mer om deras utbildningar.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!