Visa utbildning.se som: Mobil

Om Projektledarprogrammet hos Mindset

Det är svårt att ändra sitt beteende. Det måste man arbeta med och utveckla.

Vad arbetar du med?Projektledarprogrammet
Idag jobbar jag som Senior Network Developer då jag sysslar med teknik och teknikfrågor kring TeliaSoneras transportsnätsutveckling. Jag har länge varit på väg att gå Projektledarprogrammet, men det var först nu det blev av.

Varför ville du gå Projektledarprogrammet?
Det var flera saker jag ville utveckla. Dels ville jag bättre förstå våra interna arbetssätt på TeliaSonera. Jag har varit i den akademiska världen tidigare och insåg att man måste vara mer effektiv och använda sig av en annan typ av arbetsmetoder när man ska arbeta i en så stor organisation. Att köra på med mitt akademiska arbetssätt håller inte här. Men jag behövde också ändra arbetssätt så att det fungerar ihop med alla andra som arbetar här.

Vad lärde du dig?
I huvudsak fick jag med mig två saker: metodiken när man leder projekt och mer insikt i ledarskapsfrågor. Jag är den nyfikna typen. Vi fick träna på att ta besvärliga samtal, och coachning så jag började fundera på vad det är för människor man kan stöta på i ett projekt och hur olika människor kan reagera.

Fick du några andra lärdomar?
Det är svårt att ändra sitt beteende. Det måste man arbeta med och utveckla. Idag förstår jag mycket bättre hur arbetet ska bedrivas. Koncentrerar man sig på projektformen, och tar den på allvar, blir det en ny arbetsinriktning med metodfrågor och ledarskap. Det är helt annorlunda jämfört med mitt vanliga arbetssätt.

Vad uppskattade du mest med utbildningen?
Själva kursen var otroligt inspirerande, rolig och lärorik. Utbildaren var mycket engagerad och kunnig. Det fanns en bra balans mellan metodiken och ledarskapsfrågorna. Jag kan inte säga att jag skulle vilja ändra på något. Vi var ett jättebra gäng med stort engagemang.

Dan Källgren Senior Network Developer TeliaSoneraLäs mer om Mindset

Beställ mer information


Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Mindset och veta mer om deras utbildningar.

Recensionspolicy

Vill du lämna en recension om en utbildning eller en arrangör på utbildning.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta en utbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!