Visa utbildning.se som: Mobil

Karolina gick Mindsets Chef- och ledarprogram

"Föreläsarna var mycket professionella och lyhörda"


Karolina Rafferty, Head of LC&I System Center på Swedbank, har gått Chef- och ledarprogrammet via utbildningsarrangören Mindset. Deltagarna kom från hela landet och hade olika bakgrunder vilket Karolina tyckte var berikande.

Vad hade du för tidigare erfarenhet?Chef- och ledarprogrammet

- Jag har jobbat som projektledare i tio år inom flera olika industrier, bland annat för bank och telecom. Jag har varit både anställd och jobbat som konsult i projektledarrollen. Jag ser mig inte som en tävlingsinriktad person men däremot är jag väldigt målinriktad. Får jag ett mål vill jag nå det. Men jag är också en lagspelare och tycker om att arbeta tillsammans med andra, berättar Karolina Rafferty.

Varför ville du gå Chef- och ledarprogrammet?

- Nu har jag en linjechefsroll. För min del blev utbildningen Chef- och ledarprogrammet klockren eftersom jag nyligen hade tagit klivet över till chefsrollen när jag gick utbildningsprogrammet. Men jag tycker att utbildningen lämpar sig lika bra för projektledare som för chefer och vi hade flera seniora ledare som tyckte att utbildningen var givande. 

Hur var programmet upplagt?

- Programmet var uppdelad i tre block med en extra avslutningsdag. Det var bra. Då fick man smälta och omsätta kunskaperna mellan träffarna. Det var berikande att deltagarna kom från hela landet och hade olika bakgrund och branscher. Vi fick utrymme för diskussioner. Genom dem fick jag många Aha-upplevelser och tänkte: ja så där kan man ju också göra!

Hur upplevde du Mindset som utbildningsarrangör?

Jag upplevde Mindset som ett professionellt utbildningsföretag med väldigt kompetenta föreläsare som visste vad de pratade om. Lokalerna var trevliga och stämningen blev väldigt personlig. Utbildningsledarna varvade teori med praktiska övningar. Det stack ut på ett bra sätt, säger Karolina. 

Vad uppskattade du mest med utbildningen?

- Sista passet fick en extra twist. Två skådespelare hade hyrts in. Vi i gruppen fick styra dem, stanna dem och testa på att ha en roll där vi skulle träna på att leda i en svår situation. Man hade hela gruppen som stöd i ryggen hela tiden. Det var intressant och blev väldigt ”Hands on”.

Hur använder du dina nya kunskaper?

Nu har det gått ett år sedan jag gick utbildningen och jag har varit mammaledig ett tag. Så nu är det dags att ta fram pärmen och börja bläddra. Den blir som ett litet uppslagsverk för mig. Eftersom jag själv jobbat genom materialet är det lättare att ta till sig innehållet än att läsa en främmande bok, säger Karolina Rafferty.

 Läs mer om Mindset

Beställ mer information


Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Mindset och veta mer om deras utbildningar.

Recensionspolicy

Vill du lämna en recension om en utbildning eller en arrangör på utbildning.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta en utbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!