Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Projektledarprogrammet

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 6 recensioner.

Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Annika
(5)
Jag har haft stor nytta av att få dela detta med de andra kursdeltagarna, se att vi alla har utmaningar av olika typer i rollen PL. Lennart har varit mycket inspirerande, delat med sig och varit lyhörd för gruppen; och samtidigt lyckats få med allt som utlovats!
Farshid
(5)
Kursen var precis det jag behövde för att kunna genomföra mitt projekt på ett professionellt nivå. Kursen var även väl strukturerad och genomförd av Lennart.
Johan
(3)
Fått ett helt annat självförtroende i min roll som projektledare och har alltid material att falla tillbaka på när jag kör fast
Klara
(5)
Det stod att man helst ska vara redan etablerad projektledare för att kunna ha nytta av kursen, men jag tycker att mycket var ganska basic. Jag har inte gått kursen i grundläggande projektledning och har bara läst korta grundkurser på annat håll och inte jobbat som projektledare så för mig var det bra, men jag fick intrycket av att om man hade g...
Visa mer
Mikaela
(5)
Att upptäcka alla dessa verktyg och att ett projekt kan vara mycket lättare att hålla ordning på om man använder sig av dom!
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!