Visa utbildning.se som: Mobil

Att coacha

Mindset
Kort om utbildningen
2 dagar
15 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-03-02 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm
Svenska
Att coacha

Beskrivning av: Att coacha

Coachande ledarskap

Det blir allt viktigare att behålla och utveckla nyckelpersoner i företag idag och det kostar mycket pengar att rekrytera nya. Affärsmässig och personlig coachning möjliggör individuell utveckling och prestations höjning utifrån organisationens behov.

Fler företag och organisationer förstår och konstaterar att en investering i sina medarbetares välbefinnande skapar bättre förutsättningar för en effektiv och lönsam organisation.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som har en ledande befattning med eller utan personalansvar. Den är till för dig som vill behärska och fullt ut förstå kraften i ett coachande ledarskap.

Kursmål

Kursen fokuserar på vikten av att kunna coacha och stötta sina medarbetare, i huvudsak riktat till individen för ökad effekt på gruppen. Du får verktyg och metoder för att skapa medvetenhet och öka den individuella prestationen.

Du kommer att träna på de olika metoderna och får möjlighet att coacha andra deltagare. Vi analyserar och ger kontinuerlig feedback på dina samtal.

Om kursen

Kursen fokuserar på vikten av att kunna coacha och stötta sina medarbetare, i huvudsak riktat till individen för ökad effekt på gruppen. Du får verktyg och metoder för att skapa medvetenhet och öka den individuella prestationen. Du kommer att träna på de olika metoderna och får möjlighet att coacha andra deltagare. Vi analyserar och ger kontinuerlig feedback på dina samtal.

Ur innehållet

  • Vad är coachning och hur ska det användas
  • Etablera förtroende och närhet
  • Direkt kommunikation
  • Ställa utforskande frågor och lyssna aktivt
  • Planering och målsättning
  • Coachens roller
  • Fokus på individens utveckling och det egna ansvaret
  • Skapa motivation och engagemang
  • Träning och feedback

Investering

15500 kr

Film om Mindset

Mindset utbildar individer och organisationer inom områdena ledarskap, projektledning, affärsmannaskap och kommunikation. Med våra kunders bästa för ögonen ska vi bevisa att bra utbildning ger bestående effekter. Det är vårt sätt att göra världen bättre. Organisation för organisation, människa för människa.

Mindset

Mindset

Med mer än 20 års erfarenhet i branschen är vi ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom ledarskap, projektledning, sälj- & service och kommunikation. Vi har ett gediget utbildningsutbud av öppna kurser och program i Stockholm och Göteborg samt anpassade utbildningslösningar...


Läs mer om Mindset och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Att coacha, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Kontaktuppgifter till Mindset

Mindset

Mäster Samuelsgatan 60, 10 tr
111 21 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 9 recensioner.

Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Kursdeltagare
(5)
Jättebra kurs! Hoppas att den utökas
Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 9 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 689 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Ledarskap – Nästa steg som chef
"Ledarskapsutbildning med höga ambitioner med ett bra tempo."

Katarina arbetar på Volvo Group Truck Technology och har en lång erfarenhet i sin roll. Efter utbildningen känner hon sig tryggare i vissa situationer och flera delar har hon kunnat använda direkt i verksamheten.

Läs mer