Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Effektiv kommunikation med DiSC personlighetsprofil

Mindit – The House of Sales
Kort om utbildningen
1 dag
Nästa tillfälle: Enligt överenskommelse - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Stärk den kommunikativa förmågan genom ökad självinsikt och förståelse för andra.

ÄR DU EN FAKTAINRIKTAD blå profil. Eller en gul som skapar entusiasm omkring dig. Eller kanske mer röd och resultatinriktad eller en typisk grön lagspelare?

Fler och fler upptäcker beteende- och kommunikationsanalysen DiSC, som nu är ett av världens mest använda verktyg för att beskriva en persons beteendeprofil. Genom att lära känna sin egen beteendeprofil kan vi bättre förstå och möta andras behov och kommunicera mer effektivt. Användningsområdena är allt från sälj-, team och ledarutveckling men också för det egna självledarskapet.

”Inspirerande utbildning som gav många aha-upplevelser, skratt och insikter som jag och gruppen kommer ha stor nytta av både internt och extern!”

MAGNUS MELLIN, MANAGER ELTEL

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

KURSEN ÄR för dig som:

 • Vill stärka samarbetet och kommunikationen i gruppen
 • Vill öka självinsikten och förståelsen för andra
 • Vill bli bättre på att anpassa sig i mötet med andra

Kursinnehåll

DETTA ÄR EN UTBILDNING som stärker din självinsikt och ökar din förståelse för andra. Allt för att bli effektivare i din kommunikation och i mötet med andra. Oavsett om det handlar om mötet med kund, leverantör, kollegor, medarbetare eller chef. Du får insikter och praktiska verktyg som du enkelt kan omsätta till den egna verksamheten och vardagen. I utbildningen varvas undervisning, roliga exempel och diskussioner med praktiska övningar.

Kursinnehåll:

 • Kartbilden - utgår vi från samma verklighet?
 • Varför klickar du med vissa och inte andra?
 • Om verktyget DiSC personlighetsprofil
 • Dina kommunikativa styrkor och din utvecklingspotential
 • Personlighetens påverkan på vår kommunikation och motivation
 • Effektiv kommunikation genom att anpassa sig till mottagaren
 • Konsten att skapa förtroende och personkemi
 • Ökad motivation och driv genom att förstå sina värderingar och drivkrafter

VAD SÄRSKILJER DENNA UTBILDNING PÅ MARKNADEN?

Kombinationen av kompetens och förmågan att inspirera är det som särskiljer denna utbildning, dvs. erfarna utbildningskonsulter med förmåga att både inspirera och på djupet förstå det mänskliga beteendet.

Upplägg

1. WEBBENKÄT

Frågorna besvaras i enkätform via e-postlänk på ca 15minuter. Vi ansvarar för administrationen och en hög svarsfrekvens genom att informera om syfte sam genom att skicka följebrev till de som inte svarat.

2. INSPIRATIONSFÖRELÄSNING

I normalförfarandet startar vi upp med en inspirationsföreläsning och resa in i vårt inre. En föreläsning som stärker självkännedomen och ökar förståelsen för hur man själv och andra ser på världen och hur det påverkar vårt sätt att agera och kommunicera.

3. WORKSHOP

Genom reflektion, diskussion och gruppövningar arbetar vi sen tillsammans fram en konkret handlingsplan kring hur gruppen kan stärka sitt samarbete, eller som individ bli effektivare i sin kommunikation, beroende på syftet med insatsen.

Kursledare

TIDIGT I LIVET stod det klart för Mikael Nylund att han ville göra avtryck och skillnad, till en början genom idrotten där han tagit 2 SM-guld i basket och vunnit 2 Nordiska Mästerskap i Brasiliansk Jiujitsu. Sedan genom att utbilda och dela med sig av kommunikationens ädla konst. Mikael brinner för kommunikation då han lärt sig att produkter, tankar och idéer har ett väldigt lågt värde om vi saknar förmågan att anpassa oss och nå fram på ett övertygande och förtroendeingivande sätt.

Mikael är utbildad samtalsterapeut, coach och mental tränare som brinner för att utveckla sig själv och andra.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Effektiv kommunikation med DiSC personlighetsprofil, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Mindit – The House of Sales

Mindit – The House of Sales

Mindit – The House of Sales VI PÅ MINDIT gör en sak, vi utbildar inom försäljning och det gör vi riktigt bra. Det handlar ofta om att utbilda ledningsgrupper, säljchefer, KAM och säljare men även om att utbilda den övriga...


Läs mer om Mindit – The House of Sales och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Mindit – The House of Sales

No18, Centralplan 15
111 22 Stockholm Stockholms län

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Effektiv kommunikation med DiSC personlighetsprofil från Mindit – The House of Sales, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Effektiv kommunikation med DiSC personlighetsprofil!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 41 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar