Visa utbildning.se som: Mobil

Mindfulnessgruppen och Minds Unlimited

Minds UnlimitedMindfulnessgruppen och Minds Unlimited brinner för att träna ledare, medarbetare och privatpersoner att öka sin medvetenhet, sitt inre ledarskap. Det påverkar oss fysiskt och psykiskt och det förbättrar vårt ledarskap, empati och samarbetsförmåga långt mer än man kan tro.

Mindfulnessgruppen håller kurser för privatpersoner och vi utbildar Diplomerade Mindfulnessinstruktörer för dig som personligen aktivt vill bidra till att leda grupper.

Minds Unlimited håller öppna ledarskapsutbildningar och skräddarsyr utbildningar för näringslivet och offentliga sektorn. Vi håller också föredrag och workshops.

Idag arbetar vi med allt ifrån politiker i Riksdagshuset, högpresterande VD:ar, chefer och medarbetare, lärare och elever, vårdpersonal samt sjukskrivna och långtidsarbetslösa. Välkommen du med!

Utbildningsansvariga är grundaren och medvetenhetsexperten Gunnar Michanek, forskaren och läkaren Lotta Fernros, psykoterapeuten Kristina Pettersson samt vår Advisory board från näringslivet.

Vi som arbetar här har gemensamt att vi har mångårig erfarenhet av meditation och är Licensierade Mindfulnessinstruktörer. I övrigt är våra bakgrunder vitt skilda som t ex VD, läkare, lärare, rektor, politiker, jurist, ekonom, terapeut, säljare, marknadsförare, sjukgymnast, projektledare m fl. Vi vet vad som krävs för att få en autentisk förändring på en arbetsplats. Vi finns i hela landet.

”You cannot solve a problem from the same consciousness that created it. You must learn to see the world anew.”
Albert Einstein

Visa alla utbildningar med Mindfulnessgruppen och Minds Unlimited

Utbildningar

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Mindfulnessgruppen och Minds Unlimited och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Mindfulnessgruppen och Minds Unlimited

Swedenborgsgatan 2
118 48 STOCKHOLM

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 2 recensioner.

Frida
(5)
Rekommenderas varmt! Jag är en mycket mer empatisk och tolerant chef idag, tack!
karin
(4)
Intresseanmälan

För att få mer information från Mindfulnessgruppen och Minds Unlimited, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 2 recensioner.