Du har fortfarande chansen att ta del av Upskill & Reskill 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Öppet till 26 januari 23.59

Träna mindfulness online - E-kurser

Mindfulnesscenter
Kort om utbildningen
Varierar
Nästa tillfälle: Du väljer när du vill börja - Distans
Onlineutbildning
Distans
Träna mindfulness online - E-kurser

Kursbeskrivning

Träna mindfulness online

Gör som tiotusentals nöjda prenumeranter och börja träna mindfulness tillsammans med oss. Vi har sedan 2007 tagit fram anpassade träningsprogram i mindfulness för olika behov. Alla våra träningsprogram håller hög kvalitet och vi har svensk forskning som stöd för vad vi erbjuder.

Priserna varierar beroende på vilken kurs du vill gå. Läs mer på Mindfulnesscenterns hemsida under fliken "e-kurser". 

Upplägg

- Mindfulnesscenter är Sveriges ledande utbildare i mindfulness. Våra e-kurser används dagligen av tiotusentals användare och är framtagna av Dr. Ola Schenström som är en av vårt lands ledande experter inom mindfulness. Tanken är att träningen sker 1 ggr/dag i alltifrån 3 minuter till 20 minuter per gång, beroende på vilken e-kurs du väljer. Men självklart lägger du upp din träning så att det passar dig och ditt liv bäst just nu.

Det enda du behöver göra är att ladda ner vår app här via App Store eller Google Play och därefter väljer du den e-kursen som passar dig bäst just nu.

Tips: vår mest populära e-kurs heter “Här&Nu-programmet” och är Sveriges i särklass mest använda träningsprogram i mindfulness enligt en ny studie från Karolinska institutet. Det används i sjukvården vid bland annat behandling av stress, nedstämdhet, oro, ångest, utmattning, smärta och sömnproblem.

Du visste väl om att du också får prova alla våra e-kurser helt gratis i 14 dagar?

Kom ihåg att alltid vara varsam och vänlig med dig själv, oavsett hur det går med träningen eller med något annat i livet. Lycka till!

Investering

Just nu har vi en sommarkampanj där vi erbjuder 20% rabatt på hela instruktörsutbildningen steg 1, sommarkursen i självmedkänsla och introduktionsdagen när man anger rabattkoden sommar20 i kassan.
*Erbjudandet gäller t.o.m. 2022-08-31 och kan inte kombineras med andra rabatter. 

Kursledare

Dr Ola Schenström är läkare sedan mer än 35 år, specialist i allmänmedicin, grundare av Mindfulnesscenter och en av Sveriges ledande experter i mindfulness. Författare till Mindfulness i vardagen, såld i mer än 100 000 ex, 52 vägar till mindfulness och 52 vägar till medkänsla med sig själv och andra samt utvecklare av 12 e-kurser i mindfulness.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 18 recensioner.

Prenumerant

För mig är mindfulnessträningen – och då framförallt meditationen – svaret på mitt sökande efter “energipåfyllning” och ett fantastiskt redskap att med hälsan och välbefinnandet i behåll kunna fungera och delta i dagens ganska pressade samhälle.

Prenumerant

Jag har länge varit upptagen med att konceptuellt förstå mindfulness, på bekostnad av praktiserandet. Nu känner jag tydligt hur all kunskap måste grundas i egna direkta erfarenheter av mindfulness.

Prenumerant

Jag känner ett stort lugn efter många av övningarna och har aldrig känt mig så avspänd som när jag börjat träna mindfulness regelbundet.

Mindfulnesscenter

Varmt välkommen till oss på Mindfulnesscenter, Sveriges ledande utbildningsföretag inom mindfulness. Vi förser företag, organisationer, skolor och föreningar med enkla, lättillgängliga och tidseffektiva verktyg för att reducera stress och öka välmående, på individ- grupp- och organisationsnivå. Mindfulnessträning stärker förmågan att...


Läs mer om Mindfulnesscenter och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Mindfulnesscenter

Strandvägen 78
234 31 Lomma

 Visa telefonnummer
www.mindfulnesscenter.se

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 18 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 58 recensioner.
Alla recensioner för arrangören