Visar 1-25 av 26 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-25 av 26 träffar
1
2

Mer om Kurser inom Mental träning & Mindfulness

Syftet med mental träning är att förstärka önskade tankar och beteenden, och minska negativa tankar och deras effekter. På så sätt kan man stärka sin självkänsla och koncentration och på lång sikt må bättre och blir bättre på att hantera svårigheter och utmaningar.

Psykologin bakom mental träning handlar om att man genom att medvetet välja sina tankar kan få ökad kontroll över sitt liv. Det finns olika tekniker inom mental träning, några av dem är visualisering, koncentrationsövning, mindfulness och affirmationer.

Mentala färdigheter kan tränas upp och förbättras vid regelbunden övning. Genom att öva dig i mental träning kan du öka din förmåga att hantera människor och konflikter, sätta upp och nå mål, hantera ångest och behålla en positiv attityd inför stora utmaningar.

Det var inom idrottsvärlden man började med mental träning men det har blivit allt mer populärt i affärsvärlden och blad privatpersoner. Bland företagsledare, entreprenörer och andra med arbeten höga krav i arbetslivet kan mental träning vara ett effektivt sätt att hantera sin hektiska vardag.

På en kurs inom mental träning lär du dig tillämpa mental träning i både yrkes- och privatlivet. Utbildningar inom mental träning riktar sig till dig som vill bli lära dig hur mentalträning fungerar och vill utvecklas och må bättre och hitta ett inre lugn. Den finns även mental träning-kurser för dig som vill bli coach eller mental tränare. På dessa kurser lär du dig träna och guida andra inom mental träning. På utbildning.se hittar du ett stort antal mental träning-kurser och -utbildningar, filtrera på kurslängd, pris eller ort så hittar du rätt mental träningskurs för precis dig!  

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Relaterade kategorier
Jämför utbildningar
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨
Reportage
Så säger deltagare hos Unestål E...
Certifierad Internationell Coach

Coaching handlar om att hjälpa andra att hjälpa sig själva och att bidra till att människor presterar och mår bättre. Som utbildad coach på Unestål Education kommer du att kunna hjälpa andra hitta sina drivkrafter och att definiera deras önskade resultat så att de får ut mer av sin inneboende potential. De både mår och presterar bättre.

Läs mer
Vad ger ett MiLprogram?
MiL Institute

" Jag har blivit tryggare och säkrare som individ och som ledare. Jag har fått lära känna en hel massa fantastiska människor. I mitt ledarskap har jag infört ett antal av de verktyg och metoder. Efter programmet strukturerade jag om hur vi arbetar i ledningsgruppen."
Se vad tidigare kursdeltagare säger

Läs mer
Bentgsfors kommun om Framgångsak...

En av de kommuner som blev nyfikna på Framgångsakademin var Bengtsfors kommun. Dennis Wessman jobbar på kommunens avdelning inom arbete och integration för unga, för dem har Framgångsakademin kommit till stor nytta. Kurserna har hjälpt deltagarna förbättra sitt psykiska mående och bidragit till att de blivit mer inkluderade i samhället. I den här intervjun berättar Dennis mer om hur de gått tillväga.

Läs mer
Kumla Kommun om Framgångsakademin
Framgångsakademin

Våren 2020 grundades Framgångsakademin av Alexander Warg-Pärleros. Syftet var att hjälpa människor att nå sin fulla potential och utvecklas med hjälp av flera av Sveriges mest framgångsrika personer genom onlinekurser och träningsverktyg. I en intervju berättar Lise från Kumla Kommun varför de valde Framgångsakademin.

Läs mer