Visa utbildning.se som: Mobil

Mindfulness Introduktionsdag - Online

Mindfulnesscenter
Kort om utbildningen
1 dag
2 880 SEK exkl. moms
   
Distans
Mindfulness

Kursbeskrivning

Gå vår populära introduktionsdag – helt online

Vi har sedan 10 år arbetat online med olika e- kurser och påbyggnadsutbildningar. På grund av pandemin och de restriktioner som gäller förlägger vi nu också vår introduktionsdag och instruktörsutbildning helt online.

Vi planerar för fysiska instruktörsutbildningar till hösten. Om reserestriktionerna fortsätter kommer också dessa att ersättas med onlineutbildning.

Oavsett hur pandemin och restriktionerna utvecklas kommer onlineutbildning som alternativ erbjudas också till hösten.

Under instruktörskursen i vårt klassrum i Zoom är vi noga med att följa samma upplägg och kommer också kunna dela in deltagarna i mindre grupper för att de ska kunna öva på att leda varandra, dela upplevelser och ge feedback. Vi som är lärare kan också gå in i dessa smågrupper och ta del av, stödja och kommentera arbetet, så att var och en kan få feedback.

Onlineupplägget underlättas av om du kan sitta i ett ostört rum som ger plats för både sittande, liggande och yoga, gärna ha trådlöst headset för ökad rörlighet och om möjligt fast nätverkskabel till din dator för stabil uppkoppling. Vi kommer också att erbjuda extra träffar och stöd i en för gruppen särskild Facebookgrupp.

Första dagen på Instruktörsutbildningen kan bokas separat som en introduktion och inspirationsdag till mindfulness och dess grunder.

Observera att introduktionsdagen också är den första dagen av totalt sex utbildningsdagar när du skall bli instruktör Steg 1. Om du väljer att först gå introduktionsdagen kan du därefter boka dig på resterande utbildningsdagar och får tillgodoräkna dig dagen både kunskaps- och kostnadsmässigt. Om du vill kan du alltså börja med introduktionsdagen vid ett tillfälle och sedan börja resten av instruktörsutbildningen vid ett annat.

Kursinnehåll

 • Lite om stressfysiologi
 • Hinder för att tänka fritt (kognitiva filter)
 • Mindfulness verkningsmekanismer
 • Forskning – var står den idag?
 • Vad händer i hjärnan vid träning?

Presentation av möjliga användningsområden

 • Ledarutveckling
 • Personalvård
 • Hälso- och sjukvård
 • Skola och universitet
 • Omsorg
 • Privatliv

Avslutningsvis går vi igenom vad du behöver för din fortsatta träning. Vi ger även information om vår instruktörsutbildning och diskuterar hur det är möjligt att arbeta med mindfulness i företag eller inom kommun och landsting.

Upplägg

Online via Zoom

Onlineupplägget underlättas av om du kan sitta i ett ostört rum som ger plats för både sittande, liggande och yoga, gärna ha trådlöst headset för ökad rörlighet och om möjligt fast nätverkskabel till din dator för stabil uppkoppling. Vi kommer också att erbjuda extra träffar och stöd i en för gruppen särskild Facebookgrupp.

Tid

Introduktionsdag: kl. 9-15.30 med paus för lunch, fika och bensträckning

Utförlig praktisk information kommer i välkomstbrev inför kurstillfället.

Utbildningen har begränsat deltagarantal, max 25

Detta behöver du

Onlineupplägget underlättas av om du kan sitta i ett ostört rum som ger plats för både sittande, liggande och yoga, gärna ha trådlöst headset för ökad rörlighet och om möjligt fast nätverkskabel till din dator för stabil uppkoppling.

Till dag 1 och utbildningsomgång 1 behöver du ha russin hemma.

Detta får du

 • En heldags introduktionsutbildning i mindfulness
 • Måndagsråd
 • Nyhetsbrev ca 12 gånger per år.
 • Du får förtur till den fortsatta utbildningen till instruktör eftersom du nu klarat av den första av de 6 dagarna i utbildningen.

Tid & plats

Utbildningstillfället 4 september är förlag på en helg.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Mindfulness Introduktionsdag - Online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Mindfulnesscenter

Mindfulnesscenter

Varmt välkommen till oss på Mindfulnesscenter, Sveriges ledande utbildningsföretag inom mindfulness. Vi förser företag, organisationer skolor och föreningar med enkla, lättillgängliga och tidseffektiva verktyg för att reducera stress och öka välmående, på individ- grupp- och organisationsnivå. Mindfulnessträning stärker förmågan att...


Läs mer om Mindfulnesscenter och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Mindfulnesscenter

Strandvägen 78
234 31 Lomma

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Mindfulness Introduktionsdag - Online!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 19 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Mindfulness Introduktionsdag - Online från Mindfulnesscenter, fyll i dina uppgifter: