Visa utbildning.se som: Mobil

Coachutbildning

Miller Heiman Group
Kort om utbildningen
2 dagar
18 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: företagsanpassad, offertförfrågan eller ring 08-4409030 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm
Svenska

Kursbeskrivning

Professionell säljcoachningProfessionell säljcoachning

Från organisationen finns krav på att du som chef tar en mer aktiv roll i den enskilda medarbetares och gruppens utveckling efter en utbildningsinsats. En bra utbildning ger ingenting om inte du som chef kan ta hand om och stötta de som blivit utbildade. 

Som chef behöver du motivera dina medarbetare att praktiskt tillämpa nya kunskaper och färdigheter i vardagen, detta möjliggörs genom coachning som stöttar önskat beteende.

Under coachutbildningen får du som chef uppföljningsverktyg och en coachningstruktur för att kunna observera och analysera kunddialogen och kundmötet samt genomföra ett coachande samtal. Uppföljningsaktiviteterna gör att färdigheterna från den tidigare säljträningen förstärks och utvecklas.

Som säljchef kommer utbildningen att hjälpa dig öka dina medarbetares prestation. 

Coachningkursen arbetar med en dokumentation som ger dig som chef verktyg för att belysa utmaningar och situationer och att lösa dem på kort och lång sikt. Lämpligt vid månadsmöten eller liknande. Genom att coacha färdigheter tryggas investeringen i tidigare och kommande utbildningar samt säkrar kontinuiteten i medarbetarnas utveckling.

Våra undersökningar visar!

Vår forskning visar att magin för att skapa en bestående beteendeförändring och ett långsiktigt resultat ligger i mixen av formell och informell inlärning. Genom att lyfta in planerade och spontana inlärnings aktiviteter i organisationen kan du som chef förstärka och vidareutveckla kunskap och färdigheter från den formella utbildningen i klassrum eller via e-Learning. Genom att du som chef dagligen studerar, stöttar och ge beröm till dina medarbetare kan ni skapa en lärande organisation.

Låter kursen intressant och du vill får mer information eller bli kontaktad av den utbildningsansvarige på Miller Heiman Group? Gör då en gratis intresseanmälan nedan eller läs mer på millerheimangroup.com/sv.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Ny som chef, chefer, mellan chefer

Tio vägar mot ett högre säljresultat

Kursupplägg

Format:
Introduktioner, skriftliga övningar, gruppdiskussioner, färdighetsträning och upplevelsebaserade övningar

Kursdokumentation:
Omfattande litteratur, verktygslåda och färdigheter för Professionell säljcoachning

Tränare:
Erfarna, certifierade tränare

Företagsanpassning

Tillsammans med ert företag sätter vi oss ner och diskuterar era behov av utbildning och insatser samt hur vi på bästa sätt kan möta era förväntningar.

Miller Heiman Group är kända för att tillgodose kundens specifika behov och kan skräddarsy sina lösningar. Oavsett om vårt samarbete avser en punktinsats eller ett sammanhängande coachingprogram för ledning och chefer, stöder vår expertis er från det inledande analysarbetet till de avslutande utvärderingsaktiviteterna.

Våra kunder uppskattar våra väl inarbetade processer före, under och efter utbildnigen. Syftet är att hjälpa ledningen positionera utbildningen på ett positivt sätt, ge deltagarna möjlighet att fokusera under klassrumsdagarna samt att medverka till att din organisation kan bibehålla och vidareutveckla kunskap och färdigheter efter genomförandet. Målet är att säkra utbildningsinvestering och skapa en långsiktig beteendeförändring.

 

Investering

Kontakta Miller Heiman Group för offert vid företagsanpassning, 08-440 90 30.

Låter kursen intressant och du vill får mer information eller bli kontaktad av den utbildningsansvarige på Miller Heiman Group? Gör då en gratis intresseanmälan nedan eller läs mer på achieveglobal.se.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Coachutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Miller Heiman Group

Vi tar sälj och service på allvar!

Miller Heiman Group hjälper organisationer att omvandla sina strategier och mål till affärsmässiga resultat.   Våra innovativa lösningar gör det enkelt för våra kunder att utveckla säljare, servicegivare och deras chefer så att ni når önskad effekt. I Sverige har vi...


Läs mer om Miller Heiman Group och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Miller Heiman Group

Odengatan 52
113 51 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Coachutbildning!

Arrangörsrecensioner
(3,7)
Baseras på 9 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Coachutbildning från Miller Heiman Group, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar