Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

MiLs Processledarprogram

MiL Institute
Kort om utbildningen
6 dagar
35 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-08-25 09:30 - Malmö
Öppen utbildning
   
Malmö

Kursbeskrivning

MiLprogrammet för Processledare vänder sig till dig som är chef, HR-specialist, projektledare eller konsult och vill utveckla din förmåga att arbeta med strategiska förändrings- och transformationsprocesser. Du drivs av att skapa hållbara resultat tillsammans med andra och du har ambitioner att utvecklas både som människa och processledare. Du söker en processledarutbildning som ger dig metoder, teori, verktyg och träning i att förflytta både affärer och människor.

Ett ledarskap med kompetens att på ett innovativt sätt designa strategiska förändringsprocesser ökar sina förutsättningar att lyckas.

Det handlar om att ha en strategisk blick och se hur delarna hänger ihop med helheten, en systemförståelse. Förståelsen för hur strategin blir verklighet och förmågan att navigera i komplexitet är också central. Även att i vardagen kunna involvera, engagera och utveckla det nya tillsammans med människorna i organisationen. Allt detta kräver mod och nyfikenhet. Att våga pröva nytt och att vara i det okända.

Idag befinner sig många organisationer i transformation av sin verksamhet. För att lyckas med dessa genomgripande förändringar behövs ett omtag när det gäller strategi, struktur, kultur och ledarskap. Ofta finns det fler frågor än svar. Det går sällan att göra en gedigen analys och dessutom kommer saker och ting att förändras längs med vägen. Det handlar snarare om att identifiera en riktning än att peka ut en glasklar destination. Att få till involvering, engagemang och tillit i en allt mer oförutsägbar tillvaro. Många organisationer upplever också att viktiga förutsättningar för att lyckas är ökat samarbete över gränserna, engagemang och arbetsglädje med högre grad av entreprenörskap och innovation. Detta är bakgrunden till MiLprogrammet för processledare.

Innehåll

Programmet genomförs med helgruppsträffar både online och fysiskt med digitalt stöd för teorimaterial och deltagarinteraktion. Läs mer på vår hemsida, sök på MiL Institute.

  • PROCESSLEDARENS ROLL OCH UPPDRAG
  • ORGANISATIONEN SOM KOMPLEXT SYSTEM
  • DESIGN AV TRANSFORMATIONSPROCESSER
  • MOBILISERA SYSTEMET FÖR HÅLLBARA RESULTAT
  • ATT FACILITERA ONLINE

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om MiLs Processledarprogram, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

MiL Institute

MiL Institute

MiL Institute – Kvalificerad ledar- och verksamhetsutveckling

MiL Institute är ett internationellt managementinstitut och nätverk som erbjuder: Öppna ledarskapsprogram Verksamhetsutveckling Skräddarsydda ledarutvecklingsprogram Ledningsgruppsutveckling Coachning MiLs lärfilosofi, Action Reflection Learning® (ARL) är vårt varumärke. Vi arbetar med utveckling och förändring som leder både till mer effektiva och mer...


Läs mer om MiL Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

MiL Institute

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera MiLs Processledarprogram!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 70 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar