Visa utbildning.se som: Mobil

Kommunikation och presentationsteknik för ledare

Michel Riddez Konsultation
Kort om utbildningen
2 dagar
12 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-10-03 09:17 - Stockholm
Sista ansökan: 2019-09-06
Öppen utbildning
   
Stockholm
Svenska

Kursbeskrivning

Michel Riddez

Kommunicera riktigt bra som ledare

Hur håller du minnesvärda bra presentationer internt eller externt med avsedd effekt hos dina mottagare? Hur personlig ska du vara och var är skillnaden mellan att bli privat? 

Här tar vi upp frågor kring identitet och rollen som ledare. Hur separerad är du från denna roll och vilka motiv driver dig i dina beslut på jobbet?

Innehållet i ledarskapskursen utgår från kurserna i presentationsteknik då kommunikationen är a och o. Vi lyfter följande:

  • Att strukturera en presentation för att uppnå intresse och nyfikenhet hos medarbetare och publik.
  • Att använda konkreta nycklar som fångar utan att du behöver bli mer ”karismatisk” än du redan är.
  • Att ta fram din egen personlighet i din kommunikation, just för att vi inte fokuserar en sekund på detta.

Vi frågar oss bland annat:

  • Hur skapas autentisk samhörighet med dina lyssnare?
  • Vad har jag för idéer kring uppgiften och hur påverkar det resultatet.
  • Hur du kan välja vilket avtryck du vill göra. Förstå ditt motiv för varje specifik presentation samt vilken effekt du vill ha på dem som lyssnar.

För t.ex. chefer och ledare innebär ofta ledarskapet att framträda internt eller externt. En del är bekväma med detta, andra inte. Många gånger underskattar man värdet av att behärska kunskapen och tekniken som ligger bakom gripande tal, vilket gör att detta får en väldigt låg prioritering i förhållande till andra frågor. I andra fall har man aldrig förstått att det finns en gedigen praktisk kunskap i detta, som är helt oberoende av medfödd karisma och bekvämlighet framför publik. Detta oavsett om de handlar om att förmedla visioner, nya insikter, idéer eller kunskap, skapa engagemang, förtroende, eller förmedla värderingar och vem man är och vad man står för som ledare.

Affärspresentationer som presenteras med analyser i siffror och diagram på Powerpoints, driver fram affärstänkande och borrar rakt igenom spekulationer och myter när det gäller fakta. Men de leder ändå inte rakt in till lyssnarnas hjärta. Det gör endast bra berättelser och autentisk personlig kontakt.

Ledare tar många beslut och hamnar ibland i dilemman. Ofta utgör dilemman intressanta delar av berättelser även om de inte är lika angenäma i verkligheten. 
Vilka värderingar som är överordnade andra kommer fram i riktigt bra tal och presentationer. 

Denna kurs kommer ge deltagarna en minnesvärd upplevelse och verktyg av att  skapa de tal och presentationer som verkligen påverkar publiken i önskvärd riktning.

Målgrupp

För chefer, ledningsgrupper, mellanchefer som vill förmedla sig bättre via tal som skrift.

Upplägg

Vi arbetar med olika upplägg i såväl två heldagar. Längre upplägg på sex dagar. Men också kortare på en heldag resp. halvdag.

Max 12 deltagare för heldagar.

Investering

En bok om framgångsrik kommunikation ingår i utbildningarna: "Måla med svart eller vitt men aldrig med grått" av Michel Riddez.

Mat & logi


Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Kommunikation och presentationsteknik för ledare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Indea verksamhetsutveckling
(5)
Michel får deltagarna att utsätta sig utan att skämmas. Han är engagerad och hängiven. Hans feedback är skarp och ärlig, alltid med värme.”
Kursdeltagare
(4)
Good presentation and involvement from Michel Riddez.
Kursdeltagare
(5)
Michel Riddez is a star!

Michel Riddez Konsultation

Michel Riddez Konsultation

Skapa presentationer och tal på hög nivå 

Michel Riddez är skådespelaren som håller unika kurser och föreläsningar i presentationsteknik. Han utgår från scenen, filmen och konsten för att lära ut hur man skapar personliga, oförutsägbara, dynamiska och underhållande presentationer. Kurserna har varit mycket populära och uppskattade genom...


Läs mer om Michel Riddez Konsultation och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Michel Riddez Konsultation

Junkervägen 4
13245 Saltsjö-Boo

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kommunikation och presentationsteknik för ledare
Kursrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 18 recensioner.
Alla recensioner för arrangören