Visa utbildning.se som: Mobil

AI och data-drivna affärsmodeller - Online

Michaël Berglund - Styrelseutbildningar
Kort om utbildningen
1 dag
5 900 SEK exkl. moms
   
Distans

Kursbeskrivning

AI och data-drivna affärsmodeller - Online

Nyhet! Digital styrelseutbildning om AI och data-drivna affärsmodeller
Implikationer för framtidens ledarskap- och styrelsearbete

Den nya industriella revolutionen är här och vi erbjuder nu en digital heldagsutbildning som syftar till att ge förståelse kring den globala utvecklingen samt hur du kan dra nytta av den.

Vi har tagit fram en styrelseutbildning om artificiell intelligens och data-drivna affärsmodeller som kommer lära dig hur du kan dra nytta av data och AI på ett praktiskt sätt för att öka ditt företags konkurrenskraft. Denna utbildning är unikt anpassad för styrelseledamöter och företagsledare.

Utbildningen ger en heltäckande genomgång av allt ni behöver veta för att skapa och implementera lyckade AI-, data- och blockchainprojekt. Efter genomgången kurs får deltagarna certifikat från Michaël Berglund AB. Välkommen in med din anmälan!

Plats: Digital utbildning

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursinnehåll

Programmets innehåll

Utbildningen bygger på lärdomar och insikter från Silicon Valley-regionen samt Data-X, en kurs från UC Berkeley som guidar chefer och företagsledare att utveckla data-strategier inom sina egna organisationer.

Under dagen kommer vi belysa praktiska exempel på hur AI, datamodeller och blockchain kan implementeras för att skapa konkurrensfördelar. Vi ger även en översikt kring den nya teknikens mognadsgrad samt komplexitet och hur innovationsprocesser kan struktureras för. I priset ingår kursmaterial och medlemskap i Michaël Berglund Board Network. Kursdagen avslutas dessutom med kursintyg från Michaël Berglund.

Välkommen att anmäla dig till denna digitala utbildning om AI och data-drivna affärsmodeller.

Investering

Kursavgift: 5 900 kr ex moms. I priset ingår kursmaterial och medlemskap i Michaël Berglund Board Network

Kursledare

Gästföreläsare och paneldeltagare

Sara Öhrvall är en av Sveriges främsta experter på digital utveckling och har länge varit drivande av digitaliseringsfrågor inom svenskt näringsliv. Hon har haft ledningspositioner på bland annat Volvo, Bonnier och nu SEB. Hon verkar i gränslandet mellan ny teknik och morgondagens mänskliga behov och har suttit i styrelsen för Investor, SEB och Umeå universitet med flera.

Mattias Fras är Group Head of AI Strategy and Acceleration på Nordea och leder ett internt team som bygger intelligenta lösningar åt affärsägare tvärs över organisationen. Mattias roll kan beskrivas som en ”technical translator”, en person som koordinerar och kommunicerar resultaten från en avancerad teknikutveckling med många olika intressenter. Mattias har en bakgrund som managementkonsult inom flertalet industrier med fokus på CEO / CFO-utmaningar så som operativa strategier, processförbättringar, globalisering, digitalisering och change management.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om AI och data-drivna affärsmodeller - Online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Michaël Berglund - Styrelseutbildningar

Michaël Berglund - StyrelseutbildningarMichaël Berglund Board Value erbjuder diplomutbildningar för företagsledning, styrelseledamöter och styrelseordförande samt skräddarsydda styrelseutbildningar för bolag och organisationer. Vi har flera utbildningar med olika inriktning som bygger på en väl avvägd blandning fakta och praktikfall, inspirerande gästföreläsare och givande diskussioner. Tidigare kursdeltagare har...


Läs mer om Michaël Berglund - Styrelseutbildningar och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Michaël Berglund - Styrelseutbildningar

Strandvägen 5B
11451 Stockholm

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen AI och data-drivna affärsmodeller - Online från Michaël Berglund - Styrelseutbildningar, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera AI och data-drivna affärsmodeller - Online!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 34 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar