Visa utbildning.se som: Mobil

Teamledarskap i produktionen

Mgruppen
Kort om utbildningen
3 dagar (internat)
19 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-06-21 09:30 - Stockholm
Stockholm
Svenska
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
19 500 SEK
2021-06-21

Stockholm
19 500 SEK
2021-09-22

Kursbeskrivning

teamledarskap i produktionenTeamledarskap i produktionen är utbildningen för dig som har eller kommer att få en teamledande/samordnande funktion i ett arbetslag inom industri, produktion eller logistik. Utbildningen är grundläggande för den som är eller ska bli gruppombud, koordinator, styransvarig, gruppledare mm. 

För att tydliggöra förväntningarna på teamledarens roll tar utbildningen upp ämnen som samarbete, kommunikation och konflikthantering samt hur teamledaren skapar förutsättningar för att motivera laget att uppnå verksamhetens mål.

Genom erfarenhetsutbyte får du teorier, tips och idéer om hur andra tagit sig an rollen som teamledare. Du kommer gå igenom vad du själv kan göra för att exempelvis  förändring ska upplevas som utvecklande? 

  • vad innefattas i teamledarens roll
  • hantera konflikter
  • bli tydligare i sin kommunikation
  • få ökad självinsikt
  • kunskap om samarbete och hur grupper fungerar

MGRUPPENS PEDAGOGIK 

Baseras på forskning och tillgodoser behoven för olika lärstilar. En förutsättning för att samtliga deltagare ska kunna ta till sig informationen, vinna insikter och kan omsätta kunskaperna i praktiken.

Action & reflection learning är en metod för professionell utveckling. En process där man arbetar i läroteam och hjälper varandra att lära av gruppens samlade erfarenheter.

Erfarenhetsutbyte och reflektion är mycket viktiga delar när man jobbar i läroteam och genomgående i vår pedagogik. Vi blandar teori med praktik och träning.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Riktar sig till dig som har eller kommer att få en teamledande/samordnande funktion i ett arbetslag. Utbildningen är grundläggande för den som är eller ska bli gruppombud, koordinator, styransvarig, gruppledare mm. För att delta krävs inga förkunskaper från tidigare ledarskapsutbildningar.

Programinnehåll

Vi studerar samarbete och hur grupper kan organiseras och utvecklas med stöd av grundläggande ledarskapsteorier. Dessutom tar vi upp frågor som teamledarens roll och ansvar, samordnarens starka sidor och hur dessa uppfattas av andra. Under dagarna övar vi kommunikation och samarbete. Vi går även igenom kroppsspråk, aktivt och passivt lyssnande och varför det kan vara svårt att få andra att lyssna.

Du får med dig alla de delar som ingår i Mgruppens program men vi har särskilt fokus på:

  • Träning, övning och reflektion kring ledarskapssituationer
  • Ledarskapsteori, verktyg och förhållningssätt för ett personligt och effektivt ledarskap
  • Personlig feedback och egna utvecklingspunkter
  • Erfarenhetsutbyte med andra i liknande situationer

Sagt av tidigare deltagare

"Jag fick jättebra bemötande och är supernöjd med kursen. Fick ut det jag ville av kursen, den var över förväntan. Trevligt att träffa likasinnade från andra företag och utbyta erfarenheter."
Mario A

"Liten och enkel grupp, med tid att utvärdera och bolla olika situationer med andra deltagare. Bra upplägg och genomförande."
Douglas O

"Det var en väldigt bra och givande kurs, lättsamt material och en bra kursledare."
Mikael J

LÄS FLER RECENSIONER PÅ RECO.SE/MGRUPPEN
reco

Tid & plats

3 dagar på internat i Stockholm

Investering

18 500 SEK
ex. moms, kost och logi

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Teamledarskap i produktionen, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Mgruppen

Mgruppen är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag med spetskompetens inom ledarskap. Hos oss hittar du utbildningar för dig som chef eller ledare men också managementprogram och skräddarsydda utvecklingsinsatser för att utveckla ledning och organisation.    Kontakta gärna utbildningsrådgivningen på telefon 08-731...


Läs mer om Mgruppen och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Mgruppen

Sankt Eriksgatan 26
112 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Teamledarskap i produktionen!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1281 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Teamledarskap i produktionen från Mgruppen, fyll i dina uppgifter: