Visa utbildning.se som: Mobil

Projektledarprogrammet

Mgruppen
Kort om utbildningen
2+2+2 dagar
42 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-08-26 09:30 - Stockholm
Distans, Stockholm
Svenska
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
42 000 SEK
2021-09-01

Stockholm
42 000 SEK
2021-08-26

Stockholm
42 000 SEK
2021-11-18

Projektledarprogrammet

projektledarutbildning

Projektledarprogrammet är den kompletta projektledarutbildningen som förser dig med metoder, verktyg och erfarenheter för att hantera hela livscykeln i ett projekt. Det unika med utbildningen är att vi lägger stor vikt vid den avgörande rollen du har som projektledare – ledarskapsrollen.

Projektledarutbildningen är utformad kring praktiska modeller för projekthantering och ledarskap och hur man skapar balans mellan dessa. Du ska bli mer bekväm i projektplanerandet, projektstrukturen och i mötet med kund, projektgrupp samt övriga intressenter. Du ska kunna driva stora projekt självständigt och effektivt för att kunna skapa framgång för din organisation. Programmet ger dig en förberedande grund för IPMA-certifiering så du kan validera din internationella projektledarkompetens. 

lärspiral

MGRUPPENS PEDAGOGIK 

Baseras på forskning och tillgodoser behoven för olika lärstilar. En förutsättning för att samtliga deltagare ska kunna ta till sig informationen, vinna insikter och kan omsätta kunskaperna i praktiken.

Action & reflection learning är en metod för professionell utveckling. En process där man arbetar i läroteam och hjälper varandra att lära av gruppens samlade erfarenheter.

Erfarenhetsutbyte och reflektion är mycket viktiga delar när man jobbar i läroteam och genomgående i vår pedagogik. Vi blandar teori med praktik och träning.

Programinnehåll

Projektledaren och gruppen

 • Projektledarrollen
 • Projektsimulering
 • Gruppers utveckling över tiden
 • Teamroller
 • Återkoppling som ledarverktyg
 • Kommunikation

Projektledaren och strukturen

 • Projektstyrning och projektmodeller
 • Projektets olika faser, beslut, dokument och roller
 • Projektplanering
 • Projektstyrning
 • Projektekonomi

Projektledaren och verksamheten

 • Konflikter och konflikthantering
 • Tillämpad projekthantering i skarpt läge - vi kör ett projekt från start till mål
 • Stress och stresshantering

Sagt av tidigare deltagare

"Jag tyckte programmet var över förväntan. Läraren var väldigt pedagogisk och tydlig. Kombinationen med ledarskap och ta hand om sig själv tyckte jag tog kursen högre än vad jag förväntat mig. Har rekommenderat andra att gå den med."
Johan W


"Denna utbildning var väl anpassad oavsett om du är projektledare på fastighetsbolag, inom medicin eller industri. Gav rätt verktyg och förmedlande tydligheten av vad som projektledarrollen innebär.För min som varit projektledare under många år gav den nya sätt att se vissa saker på men även få bekräftat att jag arbetar rätt eller fel med vissa frågor."

Cecilia A


"Det var en jättebra utbildning. Intressant och lärorikt. Vi var en liten grupp på 6 personer och vi hade mycket erfarenhetsutbyte och många intressanta diskussioner. Toppbetyg till Janne som hade kursen och både Skogshem & Wijk och Lovik var underbara ställen att vistas på. Bra med träningstillfällen inbokade på varje tillfälle. Jag gillar också att det är uppdelat på tre tillfällen under en tremånaders period. Då har man tid att reflektera. Uppskattar även fokuset på stresshantering. Hjälper mej mycket i vardagen."
Helen  L

Målgrupp

För dig med en huvudsaklig uppgift att leda resurskrävande projekt. Du får en gedigen grundläggande ledarskapsutbildning och allt som behövs för att leda projekt i samtliga faser. Du har antagligen ingen tidigare ledarskapsutbildning. 

Projektledarutbildningen förbereder dig för IPMA-certifiering och merparten av våra deltagare väljer att gå vidare för certifiering direkt efter avslutad utbildning. 

Tid & plats

6 dagar (2+2+2) på internat 
Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Projektledarprogrammet, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Mgruppen

Mgruppen är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag med spetskompetens inom ledarskap. Hos oss hittar du utbildningar för dig som chef eller ledare men också managementprogram och skräddarsydda utvecklingsinsatser för att utveckla ledning och organisation.    Kontakta gärna utbildningsrådgivningen på telefon 08-731...


Läs mer om Mgruppen och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Mgruppen

Mgruppen

Sankt Eriksgatan 26
112 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 89 recensioner.

Johan A
Pernilla E
Felix
Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 89 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1281 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Projektledarprogrammet från Mgruppen, fyll i dina uppgifter: