Visa utbildning.se som: Mobil

Management Acceleration Program

Mgruppen
Kort om utbildningen
8 dagar (3 + 2 + 3)
65 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-09-16 09:00 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm
Svenska

Kursbeskrivning

ManagementutbildningManagement Acceleration Program har ett strategiskt fokus och låter dig ta del av de senaste forskningsrönen kring hur man framgångsrikt kan leda och organisera en verksamhet. Du får grunderna i framgångsrik verksamhetsledning och ett helhetsperspektiv som förbättrar din förmåga att kommunicera, fatta beslut och samarbeta med chefer och specialister - både enskilt och i ledningsgrupp.

Programmet är en executive summary av Nordens största Executive MBA och leds av erfarna föreläsare och processledare. Utbildningen ger dig nya perspektiv och en utökad verktygslåda för att hantera organisationens utmaningar på kort och lång sikt. Exempelvis hur ekonomiska mål kan göras begripliga och engagerande för medarbetare. Du lär dig känna igen, tydliggöra och analysera de relevanta frågor som ger drivkraft åt organisationens utveckling.

Målgrupp

Programmet vänder sig till dig som är chef eller specialist på ledningsgruppsnivå inom näringsliv, offentlig sektor eller annan verksamhet.

Du har resultat-, områdes- eller avdelningsansvar och är med med och fattar beslut av strategisk karaktär samt leder utvecklingsprocesser. Du ser programmet som ett viktigt steg vidare i din karriär och i din personliga utveckling.

Programinnehåll

  • Strategi, omvärldsanalys och konkurrenskraft
  • Marknadsföring och varumärkesbyggande
  • Ekonomi och värdeskapande
  • Organisation och verksamhetsutveckling
  • Ledningsgruppens ändamål och dynamik
  • Forum för nätverk och kunskapsutbyte

Sagt av tidigare deltagare

Mats Manpower"Jag har fått med mig många nya strategiska infallsvinklar från denna breda utbildning. Alla fantastiska ledare och utbildare bjuder på sig själva och kommer med skarpa analyser och erfarenheter av bland annat arbetet med ledningsgruppen, organisationsutveckling, ekonomi och hur man förtydligar företagets ekonomiska mål. 


Programmet har högt i tak, man får möjlighet att öva, pröva nya metoder och reflektera över moment vi gått igenom;  vilket ger en mycket bra pedagogisk inramning. Det är en bra blandning av föreläsning och praktik och det är framför allt Mgruppens duktiga föreläsare som bidrar till att helhetsupplevelsen blir så positiv." 
Mats Samaras Manpower Group


"Professionellt företag med högkvalitativ utbildning."
Thomas G 

"Mycket bra utbildning med varierande och kunniga föreläsare. Utbildningen fyllde mycket väl syfte och mål."
Karin O

"Professionellt bemötande och ett ledarutvecklingsprogram med hög kvalitet i de olika blocken. Lett till insikter om mig själv, styrkor och utvecklingsområden. Användbara verktyg i ledarskapets olika delar."
Åsa I 

Tid & plats

Internat 8 dagar (3 + 2 + 3)
Stockholm

Investering

65 000 SEK 
ex. moms, kost och logi

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Management Acceleration Program, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Mgruppen

Mgruppen

Mgruppen är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag med spetskompetens inom ledarskap. Hos oss hittar du utbildningar för dig som chef eller ledare men också managementprogram och skräddarsydda utvecklingsinsatser för att utveckla ledning och organisation.    Kontakta gärna utbildningsrådgivningen på telefon 08-731...


Läs mer om Mgruppen och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Mgruppen

Sankt Eriksgatan 26
112 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Management Acceleration Program!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1281 recensioner.
Alla recensioner för arrangören