Visa utbildning.se som: Mobil

Leda andra chefer

Mgruppen
Kort om utbildningen
3 + 3 dagar
49 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-10-09 09:00 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm
Svenska

Beskrivning av: Leda andra chefer

leda andra chefer
Leda andra chefer
är en tankeväckande, engagerande och givande ledarskapsutbildning där du direkt kan använda de nyvunna insikterna och kunskaperna i din egen ledarskapsvardag. Utbildningen fokuserar på dig som leder andra chefer eller specialister. Genom att leda strategiskt och skapa engagemang i det dagliga får du ett resultatrikt ledarskap.

Syftet är att utveckla och fördjupa ditt ledarskap så att du målmedvetet kan lyfta fram, engagera och omsätta strategiskt tänkande i konkret handling. Med utgångspunkt i aktuella, beprövade modeller och teorier för framgångsrikt ledarskap får du verktygen att möta den alltmer komplexa ledarskapsvardagen. Du får utbyta erfarenheter med kollegor i liknande situation och därmed även ett utökat chefsnätverk.

Personlig coachning ingår under ett tillfälle och du får fördjupa dig i dina egna utmaningar och specifika situation. Det kan gälla att applicera såväl det strategiska som det personliga ledarskapet. Allt för att befästa och vidareutveckla de insikter och kunskaper som förvärvats under utbildningen. Coachningstillfället är 80 minuter långt kan även ske på Skype eller telefon för den som önskar.

lärspiral

MGRUPPENS PEDAGOGIK 

Baseras på forskning och tillgodoser behoven för olika lärstilar. En förutsättning för att samtliga deltagare ska kunna ta till sig informationen, vinna insikter och kan omsätta kunskaperna i praktiken.

Action & reflection learning är en metod för professionell utveckling. En process där man arbetar i läroteam och hjälper varandra att lära av gruppens samlade erfarenheter.

Erfarenhetsutbyte och reflektion är mycket viktiga delar när man jobbar i läroteam och genomgående i vår pedagogik. Vi blandar teori med praktik och träning.

Programinnehåll

  • Träning och teori för ett strategiskt och personligt ledarskap
  • Ledarskap som process
  • Involvera och leda genom andra
  • Leda och utveckla verksamheten
  • Lärande baserat på egna och andras situationer
  • Lär känna och leda dig själv som ledare
  • Individuell handledning (3 tillfällen)

Sagt av tidigare deltagare

"Utmärkta, personliga ledare med bred erfarenhet och god förmåga att förmedla och skapa engagemang. Deltagargruppen var väl sammansatt vilket innebar stort utbyte under hela utbildningen. Jag rekommenderar varmt denna utbildning."
Nina F

"Mgruppen är väldigt duktiga på utbildning. Denna utbildning var precis vad jag behövde. Ett bra kontakt nät och bra ledningsgruppsverktyg framförallt."
Lilian N

"Engagerad och kompetent handledning med både bra bakgrundsmaterial och improvisation efter gruppens behov. Bra energi där det känns att kursledaren vill beröra och utveckla individens kompetens genom gruppdiskussion och övningar."
Andreas B

"Bra kurs - som alla I någon ledningsgrupp borde gå."
Anna-Maria A

Målgrupp

Riktar sig till dig som har minst fem års erfarenhet i ledande befattning och är chef på ledningsgruppsnivå. Du jobbar idag i en mindre organisations högre skikt eller i en större organisations mellanskikt och har ansvar för att leda andra chefer eller specialister.

Tid & plats

6 dagar (3+3) på internat i Stockholm

Investering

49 000 SEK
ex. moms, kost och logi

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Leda andra chefer, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Mgruppen

Mgruppen

Mgruppen är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag med spetskompetens inom ledarskap. Hos oss hittar du utbildningar för dig som chef eller ledare men också managementprogram och skräddarsydda utvecklingsinsatser för att utveckla ledning och organisation.    Kontakta gärna utbildningsrådgivningen på telefon 08-731...


Läs mer om Mgruppen och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Mgruppen

Mgruppen

Sankt Eriksgatan 26
112 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Mathias W
(5)
5 av 5
Mikael S
(4)
4 av 5
Ann P
(5)
5 av 5
Recensioner
Leda andra chefer
Kursrecensioner
(4,5)
Baseras på 44 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1281 recensioner.
Alla recensioner för arrangören