Visa utbildning.se som: Mobil

Executive Master of Leadership & Management

Mgruppen
Kort om utbildningen
18 dagar (6 x 3 dgr)
129 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-04-22 09:00 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm
Svenska

Beskrivning av: Executive Master of Leadership & Management

Executive Master of Leadership & Management

Executive Master of Leadership & Management är första steget för många verksamhetsledare mot en Executive MBA. Programmet ger en unik möjlighet att utveckla dig själv och ditt ledarskap för att bättre kunna möta de allt högre kraven som ställs på verksamhetsledare idag.

Med Mgruppens tredelade fokus på att leda såväl dig själv, som andra och en verksamhet, får du ett helhetsperspektiv på det moderna ledarskapet. Vi betonar också användbarheten i vardagen. Med oss ska du göra en lönsam investering för din organisation och dig själv. 

EMBA


Ledande för vår Executive MBA
är att alla program syftar till att fördjupa verklighetsnära kunskaper och insikter som kan appliceras direkt i din vardag. 

En av våra styrkor ligger i att vi är en fakultetsoberoende aktör med multiakademisk förankring. Det innebär att vi kan utforma våra program fritt anpassat till våra deltagares behov och samhällets utveckling. 

Föreläsare i världsklass ger inspiration, senaste rönen och etablerade framgångsrecept. Och tillsammans med vår pedagogik där vi bygger förtroende för varandra, skapar djupare resonemang och diskussioner som leder dig till personliga och avgörande insikter. 

Programinnehåll

  • Framgångsrikt ledarskap
  • Affärsledarskap
  • Talent Management 
  • Att leda i Europa och den nya världen 
  • Change Management
  • Företagsledning
  • Integrerat ledarskap

Sagt av tidigare deltagare

Anna Almborg Swedbank

"Jag tittade brett på olika alternativ och fastnade för Mgruppen då både program och moduler var uppdelade i fokusområden och man kunde boka sig till ett program i taget. Det är ofta en hård belastning i vardagen med såväl jobb som privatliv och det kändes viktigt med ett överskådligt perspektiv gällande tid och investering, för att få en bra lärprocess. Det spelade även in att andra på Swedbank gått Mgruppens Executive MBA och bara hade gott att säga."
Anna Almborg, Bankchef Swedbank  


"Proffsigt och skräddarsytt bemötande till mig som kund och kursdeltagare för Executive Master of Leadership & Management. Alltid med ett personligt bemötande som får mig att känna mig sedd och att mina behov för att bygga min karriär blir tillgodosedda."
Maria B


"Bemötandet har varit förstklassigt rakt igenom! Gunnar har en förmåga att "ta folk" långt utöver det vanliga. Jag kan nästan inte med ord beskriva hur mycket året med Master of Leadership och Management har betytt för mig, på det privata planet likväl som rent yrkesmässigt.

Utbildningen har tagit mig från att känna tvivel för min yrkesroll till att känna en trygghet att bygga vidare ifrån och en nyfikenhet att fortsätta utforska ledarskapets betydelse, dess utmaningar och möjligheter. Jag skulle rekommendera alla som får chansen att gå Master of Leadership & Management!"

Johanna S

Film

   

Målgrupp

Programmet riktar sig till dig som är chef och/eller medlem i en operativ ledningsgrupp eller som vill förbereda dig för en sådan position. Du kan också, på annat sätt aktivt arbeta med och bidra till att driva och leda verksamheten.

Tid & plats

21 dagar (7 x 3)
Stockholm, Peking och Boston 

Investering

149 000 SEK
ex. moms kost & logi

Examen, diplom m.m.

För att erhålla en Executive MBA från Mgruppen behöver du ha gått Master of Leadership & Management, Master of Finance, samt en valfri inriktning av antingen Master of Strategy eller Master of Human Resources.

Masterprogrammen kan läsas enskilt och i valfri ordning, något som innebär stor flexibilitet.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Executive Master of Leadership & Management, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Mgruppen

Mgruppen

Mgruppen är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag med spetskompetens inom ledarskap. Hos oss hittar du utbildningar för dig som chef eller ledare men också managementprogram och skräddarsydda utvecklingsinsatser för att utveckla ledning och organisation.    Kontakta gärna utbildningsrådgivningen på telefon 08-731...


Läs mer om Mgruppen och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Mgruppen

Mgruppen

Sankt Eriksgatan 26
112 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 138 recensioner.

Hanna H
(5)
5 av 5
Lisa S
(4)
4 av 5
Magnus D
(4)
4 av 5
Recensioner
Kursrecensioner
(4,5)
Baseras på 138 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1281 recensioner.
Alla recensioner för arrangören