Visa utbildning.se som: Mobil

Executive Master of Human Resources

Mgruppen
Kort om utbildningen
Längd: 12 dagar (4 x 3)
Pris: 77 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-02-06 09:30 - Stockholm
Utbildare: Mgruppen plus
Typ: Öppen utbildning
Snittbetyg: (43 Recensioner)
   
Ort: Stockholm
Språk: Svenska

Beskrivning av: Executive Master of Human Resources

Master of HR Mgruppen

Executive Master of Human Resources är programmet för dig vars yrkesroll ställer krav på att du skall kunna bidra med HR-kompetens med utgångspunkt från en helhetssyn på verksamheten. Ansvaret i din nuvarande eller framtida roll går därmed bortom specialistens. Eftersom HR-strategin går hand i hand med affärs-, och verksamhetsstrategin har du stor fördel av att förstå din strategiska roll och kunna arbeta långsiktigt. 

Programmet fördjupar strategiskt tänkande, ger nya perspektiv och infallsvinklar som vilar på vetenskaplig grund och praktiska erfarenheter. Programmet kommer även stärka din förmåga att analysera och driva igenom viktiga förändringar genom verktyg, modeller och handfasta övningar. Allt för att öka dina och ditt företags möjligheter att nå nya höjder. 

EMBA


Ledande för vår Executive MBA 
är att alla program syftar till att fördjupa verklighetsnära kunskaper och insikter som kan appliceras direkt i din vardag. 

En av våra styrkor ligger i att vi är en fakultetsoberoende aktör med multiakademisk förankring. Det innebär att vi kan utforma våra program fritt anpassat till våra deltagares behov och samhällets utveckling. 

Föreläsare i världsklass ger inspiration, senaste rönen och etablerade framgångsrecept. Och tillsammans med vår pedagogik där vi bygger förtroende för varandra, skapar djupare resonemang och diskussioner som leder dig till personliga och avgörande insikter. 

Programinnehåll

  • Strategi, affärsmodeller och trender
  • Resursutveckling och ekonomi
  • Förändring, innovation och innovationsledning
  • Ledningsarbetet och organisationskomplexitet

Sagt av tidigare deltagare

"Utbildningen har hittills helt motsvarat mina högst ställda förväntningar. Jag har stor nytta av både kursinnehållet och de övriga deltagarna som tillsammans berikar innehållet och hur jag kan tillgodogöra mig kunskaperna. Innehållsmässigt är det en lagom blandning av konkreta kunskaper om företagsledning och att vara en del av en ledningsgrupp, och mer abstrakt kunskap om människans natur, grupper, ledarskap och information. Alla kunskaperna ges det möjlighet att följa upp och omsätta i praktik utifrån mina egna förutsättningar i den verklighet jag verkar just nu. Det är upp till mig att maximera nyttan av detta, vilket jag är mycket motiverad att göra." 
Anna S 

"Executive Master of Human Resources har väl mött mina förväntningar så här långt i programmet. Ett relevant och professionellt upplägg som ger både kunskap och nya tankar, som är möjliga att omsätta i praktiken. Möte och möjlighet till erfarenhetsutbyte med kollegor inom HR ger en extra viktig dimension till programmet."
Linda H 


"Jag tycker att Executive Master of Human Resources (ej ännu avslutad då det är 2 moduler kvar) hittills har hållit mycket hög kvalitet. Ett professionellt uppbyggt program med fantastiskt inspirerande föreläsare och ämnen. Lyx är ordet som jag först kommer på vad gäller att få möjlighet att delta på denna utbildning - ett privilegium!"
Anna N 

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till dig som arbetar på personal/HR-avdelningen med HR-frågor i organisationen som personal/ HR-chef eller specialist, kompetensutvecklare eller utbildningsansvarig. Du bör arbeta på en strategisk nivå med Human Resources.

Tid & plats

12 dagar (4 x 3)
Stockholm

Investering

77 000 SEK
ex. moms, kost och logi

Examen, diplom m.m.

För att erhålla en Executive MBA från Mgruppen behöver du ha gått Master of Leadership & Management, Master of Finance, samt en valfri inriktning av antingen Master of Strategy eller Master of Human Resources.

Utbildningarna kan läsas enskilt och i valfri ordning, något som innebär en stor flexibilitet.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Executive Master of Human Resources, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Mgruppen

Mgruppen

Mgruppen är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag med spetskompetens inom ledarskap. Hos oss hittar du utbildningar för dig som chef eller ledare men också managementprogram och skräddarsydda utvecklingsinsatser för att utveckla ledning och organisation.    Kontakta gärna utbildningsrådgivningen på telefon 08-731...


Läs mer om Mgruppen och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Mgruppen

Mgruppen

Sankt Eriksgatan 26
112 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Jessica H   |   2017-06-29
5 av 5
          (5)
Ulla-Britt   |   2017-06-28
4 av 5
          (4)
Linda H   |   2017-06-13
5 av 5
          (5)
Recensioner
Executive Master of Human Resources
Kursrecensioner
          (4,6)
Baseras på 43 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
          (4,6)
Baseras på 1281 recensioner
Alla recensioner för arrangören