Visa utbildning.se som: Mobil

Executive Master of Finance

Mgruppen
Kort om utbildningen
15 dagar (5 x 3 dgr)
93 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-09-09 09:30 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm
Svenska

Beskrivning av: Executive Master of Finance

Executive Master of Finance

Executive Master of Finance
utgår från ett helhetsperspektiv på ekonomi där de finansiella och redovisningstekniska frågorna placeras i ett strategiskt sammanhang. Syftet med programmet är att du ska lära dig de senaste rönen inom finansiell ekonomi och redovisning - kombinerat med ett praktiskt perspektiv.

Under utbildningen kommer vi att analysera en rad företag som har tagit nya initiativ för att bryta gamla, invanda beteenden och mönster. Efter utbildningen kommer du ha fördjupad förståelse för hur ett ekonomiskt tänkande i vardagen kan bidra till att lyfta effektiviteten och lönsamheten i ditt företag. 

EMBA


Ledande för vår Executive MBA 
är att alla program syftar till att fördjupa verklighetsnära kunskaper och insikter som kan appliceras direkt i din vardag. 

En av våra styrkor ligger i att vi är en fakultetsoberoende aktör med multiakademisk förankring. Det innebär att vi kan utforma våra program fritt anpassat till våra deltagares behov och samhällets utveckling. 

Föreläsare i världsklass ger inspiration, senaste rönen och etablerade framgångsrecept. Och tillsammans med vår pedagogik där vi bygger förtroende för varandra, skapar djupare resonemang och diskussioner som leder dig till personliga och avgörande insikter. 

Programinnehåll

 • Intern redovisning
 • Investeringskalkylering
 • Kapitalstruktur
 • Företagsvärdering
 • Finansiell planering och budgetering
 • Drivkrafter för värdeskapande
 • Kostnads- och lönsamhetsanalys
 • Incitamentssystem
 • Nyckeltalsanalys
 • Kassaflödesanalys
 • Finansiell rapportering

Sagt av tidigare deltagare

"En strålande utbildning för dig som chef som också vill få med dig en större förståelse för dina rapporter och analyser I ditt dagliga ledarskap utan att behöva gå igenom universitet igen."
Lars N

"Mycket krävande men lärorik utbildning med erfarna lärare och föreläsare från näringslivet. Executive Master of Finance ger en bra inblick och en väl avvägd praktisk kunskapsbas i vad som krävs för att kunna fatta relevanta affärsbeslut baserat på finansiell information. För att kunna ta tillvara kursens alla moment rekommenderas en viss baskunskap i ekonomiska termer och funktioner."
Tony S

"Söker du lite nya djupare kunskaper inom Finance eller jobbat länge i området? Då tycker jag att du skall söka till Master Of Finance där du får lära dig grunderna inom de flesta områdena men även av programmets olika ledare får ett pedagogiskt perspektiv som är till nytta även för mig som CFO. Jag rekommenderar verkligen denna utbildning men det är du, din medverkan som är helt avgörande för din framgång. PS du får även tillgång till ett yrkesmässigt nätverk som iallafall för mig överträffar det vanliga!"
Arne P

Film

Målgrupp

Du är chef eller nyckelperson i en operativ ledningsgrupp. Din yrkesroll ställer krav på att du skall kunna bidra till ledningsarbetet med en helhetssyn. Ansvaret i din nuvarande eller framtida roll går därmed bortom specialistens roll.

Executive Master of Finance riktar sig till dig som vill: 

 • bredda och fördjupa dina kunskaper inom finansiell ekonomi och redovisning
 • få ett helhetsperspektiv på hur ett finansiellt perspektiv kan bidra till affärsutveckling
 • behöver nya perspektiv och inspiration för att utveckla verksamheter
 • behöver en utbildning som vilar på vetenskaplig grund
 • har gedigen erfarenhet och är redo för nästa utmaning 
 • önskar ett kvalificerat nätverk

Tid & plats

15 dagar (5 x 3)
Stockholm

Investering

95 000 SEK 
ex. moms, kost och logi

Examen, diplom m.m.

För att erhålla en Executive MBA från Mgruppen behöver du ha gått Master of Leadership & Management, Master of Finance, samt en valfri inriktning av antingen Master of Strategy eller Master of Human Resources.

Utbildningarna kan läsas enskilt och i valfri ordning, något som innebär en stor flexibilitet.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Executive Master of Finance, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Mgruppen

Mgruppen

Mgruppen är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag med spetskompetens inom ledarskap. Hos oss hittar du utbildningar för dig som chef eller ledare men också managementprogram och skräddarsydda utvecklingsinsatser för att utveckla ledning och organisation.    Kontakta gärna utbildningsrådgivningen på telefon 08-731...


Läs mer om Mgruppen och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Mgruppen

Mgruppen

Sankt Eriksgatan 26
112 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,2

Baseras på 57 recensioner.

Magnus L
(4)
4 av 5
Magnus
(5)
5 av 5
Helena
(4)
4 av 5
Recensioner
Kursrecensioner
(4,1)
Baseras på 57 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1281 recensioner.
Alla recensioner för arrangören