Visa utbildning.se som: Mobil

Truckutbildning A+B - Företagsanpassad utbildning

MGB Truck
Kort om utbildningen
Egen takt
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande
Truckutbildning A+B - Företagsanpassad utbildning

Kursbeskrivning

Utbilda dig till truckförare A+B enligt TLP10

Truckutbildning A+B enligt TLP10 i Stockholm, Göteborg, Örebro samt Norrköping. Utbildningen ger truckkort med behörighet för trucktyper A1-4 samt B1-4. Nu håller vi även truckutbildning i Malmö. Där ingår behörigheter för A1-4, B1-4 samt D1.

Truckteori Online
Detta är ett väldigt kostnadseffektivt upplägg på truckutbildning för företag. Era anställda får möjlighet att genomföra den teoretiska delen av kursen online, förslagsvis hemifrån. Vi erbjuder en pedagogisk, digital presentation av kursmaterialet samt ett tillhörande slutprov enligt TLP10. Vi förlägger sedan den praktiska delen av er truckutbildning till arbetsplatsen eller i våra lokaler i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro eller Norrköping.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Denna truckutbildning lämpar sig bäst för dig som arbetar eller söker jobb inom lager & logistik. Vi har inget krav på erfarenhet eller förkunskaper. Alla är välkomna.

Kursinnehåll

  • Praktisk övning på truckarna i autentisk miljö
  • Daglig tillsyn
  • Lasta och lossa
  • Truckkörning i små utrymmen
  • Fokus på säkerheten i det dagliga arbetet
  • Digitalt kursmaterial + slutprov

Upplägg

  • Dag 1: Genomgång av daglig tillsyn och praktisk övning på truckar
  • Dag 2: Teori på distans

    Notera att både den praktiska samt teoretiska delen kan bli längre beroende på föraren. Om körningen är underkänd, kommer man tillbaka för ytterligare övning. Teorin kan man också göra om kostnadsfritt.

Kursledare

Vi har certifierade instruktörer med lång erfarenhet inom lager och transport och framförallt arbete med truckar. Instruktörerna besitter god kunskap inom branschen och har alltid god tips om hur man smidigast bör söka jobb som truckförare samt hur det vardagliga arbetet ser ut i en lagermiljö.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Truckutbildning A+B - Företagsanpassad utbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

MGB Truck

Vi erbjuder truckutbildning!

MGB Truck erbjuder truckutbildning och utfärdar truckkort till privatpersoner och företag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, samt Norrköping. Vi har schemalagda kursstarter varje vecka och helg i samtliga städer, men har även instruktörer tillgängliga för arbetsplatsförlagd truckutbildning, oavsett vart ni...


Läs mer om MGB Truck och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

MGB Truck

Virkesvägen 4
703 83 Örebro

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Truckutbildning A+B - Företagsanpassad utbildning!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 158 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Truckutbildning A+B - Företagsanpassad utbildning från MGB Truck, fyll i dina uppgifter: