Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Truckutbildning A+B+D1

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 93 recensioner.

Peter
Alexander
I helhet var truckutbildningen bra. Kursledaren förklarade alla moment på ett professionellt sätt som gjorde det enkelt att veta vad man skulle tänka på och göra. Jag tyckte däremot att lokalen skulle behövt en liten uppfräschning då det var väldigt slitet och dålig belysning samt mycket gropar i golvet som påverkade körningen.
Migue Svq
Bra förklaring om hur trucken funkar och lätt att lära sig 👍
Benjamin Lönnqvist
Jättetrevlig personal som undervisar på ett pedagogiskt och didaktiskt men är inte rädd för att höja rösten för att garanter gruppens säkerhet.
Jonas Widen
Jag utförde min truckutbildning här och jag är mycket nöjd. Bra instruktör som noga går igenom och förklarar det olika momenten så att man ska känna sig trygg i det man gör. Rekommenderar starkt
Lars Petersson
Tydlig instruktör.
Gabriel Olander
God genomgång och klara, tydliga instruktioner.
Rober
A great place to get the truckkort, i recommend this place, good way of explaining how each truck works and due to it is not too much people per group it is perfect for you to learn.
Layth Nader
Proffesionellt och vänligt mötande och bra instruktioner. Det var lätt och man fick hjälp hela tiden på hur man ska göra och vad man ska tänka på. ❤️❤️❤️
Fredrik Håkansson
Bra och tydliga förklaringar, läraren gav mer uppmärksamhet till dom som behövde, och mindre till dom som kunde köra, precis som det ska vara. Det enda negativa är att det var lite otydligt var man skulle gå in. En skylt ute vid gatan hade hjälpt. Men överlag väldigt nöjd med allt.
Jerry Hansson
Bra och lugnt tempo, anpassat till var och en. Var för mig en trevlig och bra upplevelse.
André Ulfborg
Ett bra upplägg där man vid varje del/fordon få jobba klart samt få chansen att lära sig manövrera dessa i lugn och ro. Tacksamt att instruktören kommer med små tips när han först tittar till en men även är tydlig i genomgången vid varje fordon i början av kursen
Moa Kånåhols
Karaoke PowerDBZ
Christoffer Hedesbo
Helena Hemlin
Rolf Laine
Almir Suljic
kent karrdin
Utmärkta lokaler
『TMX』 GANO
Ann-Sofie Karlsson
Bra kurs med en bra instruktör som va kunnig inom truckar. Bra att förklara så man förstod ordentligt hur och vad man skulle göra. Rekommenderas verkligen!
Amanda Rehnqvist
Anjelina Faibjean
Thom Engström
Zoi Parigoridou
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!