Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

MGB Truck

Vi erbjuder truckutbildning!

MGB Truck erbjuder truckutbildning och utfärdar truckkort till privatpersoner och företag i Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping samt Norrköping. Vi har schemalagda kursstarter varje vecka och helg i samtliga städer, men har även instruktörer tillgängliga för arbetsplatsförlagd truckutbildning, oavsett vart ni befinner er i landet.

Vi tillämpar ett kostnadseffektivt upplägg för truckutbildning enligt TLP10. Den praktiska delen genomförs alltid på plats i våra lokaler, alternativt ute på arbetsplatsen, medan den teoretiska delen bearbetas online på distans.

Hos MGB Truck ingår alltid körgaranti i priset. Vi har förståelse för att vissa deltagare eventuellt har svårare att hantera truckarna än andra. Detta är vanligt förekommande bland elever, som ännu inte har sitt B-körkort. Med körgaranti är man alltid välkommen åter för ytterligare övning på truckarna, obegränsat antal gånger och givetvis utan extra kostnad. Lyckligtvis erbjuder vi flera kurstillfällen varje vecka, vilket innebär att väntetiden för att komma tillbaka för fortsatt träning är minimal.

För oss är det av största vikt att din truckkörning representerar den kvalité vi vill förmedla med vår truckutbildning. Vi uppmanar alltid deltagare att komma tillbaka för ytterligare praktisk träning, oavsett om man är godkänd eller ej. I slutändan handlar det om att vi som utbildar, men även du som elev, ska känna trygghet i din hantering av truckarna. På så vis kan vi minska risken för olyckor, väl ute på arbetsplatsen.

Visa alla utbildningar med MGB Truck

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Utbildning
Transport & fordon
Truck Längd Pris Ort Snittbetyg
Truckutbildning A+B 2 dagar Från 1 600 SEK Flera orter (5)
5,0 (5)
Truckutbildning A+B - Företagsanpassad utbildning Rikstäckande
Truckutbildning A+B - Onlineutbildning 2 dagar Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med MGB Truck och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

MGB Truck

Virkesvägen 4
703 83 Örebro

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner.

Simon Lindberg
(5)
Bra lärare, lagom stora grupper, snabbt, bra pris. Rekommenderas varmt.
Erik Hasselwander
(5)
Riktigt bra utbildning. Bra lärare som har säkerhet som högsta prioritet med ett lärande som är anpassat till oss elever. Har även garanti så att man får komma tillbaka och fräscha upp truckskillsen när man vill vilket är perfekt om man får jobba ett par månader efter man tar kortet, och det är helt gratis!
Carl Jordison
(5)
Mycket smidigt billigt och bra. Lätt att få kontakt med, håller vad de lovar. Rekomenderas om du snabbt vill ta ett truckkort enkelt och billigt.
Intresseanmälan

För att få mer information från MGB Truck, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.