Visa utbildning.se som: Mobil
MGB Truck

Vi erbjuder truckutbildning!

MGB Truck erbjuder truckutbildning och utfärdar truckkort till privatpersoner och företag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, samt Västerås. Vi har schemalagda kursstarter varje vecka och helg i samtliga städer, men har även instruktörer tillgängliga för arbetsplatsförlagd truckutbildning, oavsett var ni befinner er i landet.

Vi tillämpar ett kostnadseffektivt upplägg för truckutbildning enligt TLP10. Den praktiska delen genomförs alltid på plats i våra lokaler, alternativt ute på arbetsplatsen, medan den teoretiska delen bearbetas online på distans.

Hos MGB Truck ingår alltid körgaranti i priset. Vi har förståelse för att vissa deltagare eventuellt har svårare att hantera truckarna än andra. Detta är vanligt förekommande bland elever, som ännu inte har sitt B-körkort. Med körgaranti är man alltid välkommen åter för ytterligare övning på truckarna obegränsat antal gånger och givetvis utan extra kostnad. Lyckligtvis erbjuder vi flera kurstillfällen varje vecka, vilket innebär att väntetiden för att komma tillbaka för fortsatt träning är minimal.

För oss är det av största vikt att din truckkörning representerar den kvalité vi vill förmedla med vår truckutbildning. Vi uppmanar alltid deltagare att komma tillbaka för ytterligare praktisk träning, oavsett om man är godkänd eller ej. I slutändan handlar det om att vi som utbildar, men även du som elev, ska känna trygghet i din hantering av truckarna. På så vis kan vi minska risken för olyckor väl ute på arbetsplatsen.

Visa alla utbildningar med MGB Truck

Utbildningar

Utbildning
Transport & fordon
Truck Längd Pris Ort Snittbetyg
Truckutbildning A+B - Företagsanpassad utbildning Rikstäckande
Truckutbildning A+B - Onlineutbildning 2 dagar Distans
Truckutbildning A+B+D1 2 dagar Från 1 600 SEK Flera orter (5)
4,9 (93)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med MGB Truck och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

MGB Truck

Virkesvägen 4
703 83 Örebro

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 170 recensioner.

Peter
Alexander
I helhet var truckutbildningen bra. Kursledaren förklarade alla moment på ett professionellt sätt som gjorde det enkelt att veta vad man skulle tänka på och göra. Jag tyckte däremot att lokalen skulle behövt en liten uppfräschning då det var väldigt slitet och dålig belysning samt mycket gropar i golvet som påverkade körningen.
Migue Svq
Bra förklaring om hur trucken funkar och lätt att lära sig 👍
Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 170 recensioner.
Intresseanmälan

För att få mer information från MGB Truck, fyll i dina uppgifter: