Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Metodicum

Snittbetyg: 4,2

Baseras på 84 recensioner

Thomas
(4)
4 av 5
Kursdeltagare
(5)
Det bästa var att man fick reflektera själv och ta med sina egna erfarenheter. Ingen checklista på vad som är bästa sätt att göra samtal på.
Emilia
(5)
Bra kunskaper och övningar som utvecklar samt inspirerar
Josefin
(5)
Bra diskussioner och upplägg av kurs. Bra föreläsare, skönt och respektfullt samtalsklimat
Kursdeltagare
(3)
Fått med mig delar som jag kommer att ha nytta av, men hade önskat mer teori och mindre gruppaktiviteter.
Kursdeltagare
(5)
Mycket utrymme för reflektion, och sedan respons och diskussion i grupp, nyttigt och utmanande.
Maria
(5)
Gruppuppgifterna gav mycket att fundera över. Bra att få exempel tips och råd från andra
Kursdeltagare
(4)
4 av 5
Kursdeltagare
(5)
Bra med övningar och personliga guidningar
Kursdeltagare
(4)
Praktisk tillämpning, mycket grupparbeten
Kursdeltagare
(4)
4 av 5
Jessica
(5)
Bra nivå på kursen. Avslappnat men professionellt genomförande. Mycket användbara tips. Bra lokaler med bra luft!
Kristina Kumlin Bergenstråle
(3)
En lättsam utbildning som skulle vara mkt bra om de som är deltagare var antingen från en gemensam arbetsplats och med det anpassade till verksamhet. Alternativt att den vände sig till yrkesgrupper med ungefär samma förförståelse. Anser att vi som har arbetat som chefer länge skulle kunna ha en kortare utbildning med material att läsa in innan.
Lotta
(4)
En bra utbildning som förtydligade en del frågor som jag har haft innan utbildningen. Också trevligt att ha dessa gruppdiskussioner som ger möjlighet till utbyte med andra som sitter med liknande problem och frågor kring bl.a. det systematiska arbetsmiljöarbetet.
Elin
(5)
För ett så tungt ämne så gjorde föreläsarna Torbjörn och Pär-Erik ett extremt bra jobb. Utbildningen var väldigt givande och de lyckades göra det hela intressant och lättförståeligt. Bästa utbildningen jag gått på det senaste året.
Johanna
(4)
En kurs om stress och stresshantering. Det värdefullaste var att jag fick ägna två dagar åt att reflektera och fundera på orsaker och lösningar både för egen del och arbetsplatsens del!
Elisabet
(5)
Kursen omfatttar hur stress påverkar oss, hur man ser signaler och förebygger. Kursledaren Pia guidade oss genom allt med stort engagemang och satte igång många tankar och reflektioner.
Christian Andersson
(4)
Bra och intensivt. Kunnig föreläsare.
Rolf Lindström
(4)
Mycket bra baskunskaper för chefer och schemaläggare. För att få flöden i olika verksamheter så rekommenderas utbildningen. Viktig kunskap hur vi planerar en verksamhet samt att det kan ge en ekonomisk vinning och effektivare verksamheter. Mycket bra föreläsare.
Katharina Engdahl
(1)
För mig var den för allmän och för snabb. Jag är ny och ville lära mig mer från grunden. Kursen började även med att poängtera att om man inte hänger med så är man kanske inte lämpad för detta. Opedagogiskt tycker jag. Tacksam för tips och förslag på hur jag kan få hjälp med detta.
Maria Elfsson
(5)
Myrna är en otroligt duktig föreläsare som hade så mycket att förmedla. Jag gick "hem" med många tankar om schemaläggningen och hur vi ska förbättra arbetet.
Emma
(4)
Bra perspektiv på schemaläggning. Gav flera vinklar och arbetssätt. Hade önskat en mindre grupp för att få mer tid till frågor av eget intresse. Annars en suverän dag och en kanon kursledare.
Jenny mårtensson
(4)
Jag hade önskat att utbildningen sträckt sig under två heldagar. Jag har aldrig tidigare lagt schema och ser att det skulle varit givande med mer tid för att landa i all ny kunskap för att under "dag två" kunna applicera dessa kunskaper praktiskt.
Kicki
(4)
Innehållsrik kurs där det gavs utrymme för lagom många grupparbete
Ulrika Ager
(4)
Mkt intressant och positivt att de lade så mkt tid på den nya föreskriften. Dock fortf lite för lite av vad som förväntas av oss arbetsgivare och hur vi kan hantera situationer, när vi inför tex en inspektion måste försvara/förklara våra åtgärder. Annars bra!
Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Hitta en utbildning du är intresserad av


Gör intresseanmälningar


Du blir kontaktad och får mer information av arrangören

utbildningsrådgivning

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!