Visa utbildning.se som: Mobil

Kostnadsfri föreläsning i Metakommunikation

MetaNoova Utbildning AB
Kort om utbildningen
2 timmar
0 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-09-23 18:00 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm
Kostnadsfri föreläsning i metakommunikation

Kursbeskrivning

Kostnadsfri föreläsning i Metakommunikation

Hållbar utveckling och förändring handlar om att bli medveten om hur du själv och andra kommunicerar, både medvetet och omedvetet. Vad är det jag vill förmedla? Hur kommunicerar jag det? Hur blir det mottaget? Vad blir resultatet?


Att få till förändringar, uppnå mål, utveckla ledarskap, driva projekt, coacha dig själv och andra, förbättra relationer, personlig utveckling, hantera stress, skapa balans och hälsa handlar om kommunikation.


Vi berättar om systemisk hjärnforskning, och vikten av att stimulera hjärnan för att få till hållbara förändringar. Du får lära dig några enkla övningar under kvällen.
Föreläsningen ger en introduktion till kompetensen i metakommunikation. 

Referens: "Tack för strålande föreläsning förra veckan - Härlig energi, att på ett bra sätt göra det begripligt för vem som helst." Deltagare föreläsningskväll

Välkommen till en inspirationsföreläsning!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Föreläsningen vänder sig till dig som oavsett bakgrund, utbildning och erfarenhet vill få en ökad förståelse av vad kommunikation består av.

Upplägg

Vi berättar vad Filtreringskompetensen i Metakommunikation och utvecklingsarbete handlar om. Du får smakprov på några av kommunikationsnycklarna som är gemensamma för allt förändringsarbete. 

Tid & plats

Kvällsföreläsning onsdag den 23 september kl 18.00-20.00, bjuder vi på kaffe/the och smörgåsar från kl 17.30.

Plats: MetaNoova Center Götgatan 11 (T-bana Slussen), Stockholm, 

Kursledare

Lena Bergman 

Lena driver företaget MetaNoova Utbildning AB. Hon är utbildad inom hälsa, kommunikation, ledarskap, pedagogik/psykologi. Har lång och bred erfarenhet av att utbilda och coacha individer och grupper i kommunikation och förändringsarbete. Hennes drivkraft är att individer, grupper och organisationer får tillgång till sina resurser, som skapar lust och motivation att arbeta mot gemensamma mål. Att förmedla en ökad medvetenhet och förståelse när det gäller kommunikationen med sig själv och andra.

Sagt om Lena:”Lena är en fantastisk pedagog och kreativ historieberättare. Hon har förmåga att inspirera till förändring och utveckling.

Lena Bergman

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Kostnadsfri föreläsning i Metakommunikation, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner.

Lisa
Tack för strålande föreläsning – Härlig energi, att på ett bra sätt göra det begripligt för vem som helst.
Deltagare föreläsningskväll
Tack för strålande föreläsning förra veckan – Härlig energi, att på ett bra sätt göra det begripligt för vem som helst.
Deltagare föreläsningskväll
Åsa och jag tackar för en fantastisk kväll. Intressant ämne och väldigt proffsigt genomfört av dig! Jag ska med glädje rekommendera dina tjänster

MetaNoova Utbildning AB

Framgångsrik förändring och utveckling handlar om att bli medveten om hur du själv och andra kommunicerar, medvetet och omedvetet. Vad är det som ska förmedlas? Hur kommunicerar det? Hur blir det mottaget? Vad blir resultatet” MetaNoova utbildar och coachar individer och grupper...


Läs mer om MetaNoova Utbildning AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

MetaNoova Utbildning AB

Götgatan 11
116 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 246 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kostnadsfri föreläsning i Metakommunikation från MetaNoova Utbildning AB, fyll i dina uppgifter: