Visa utbildning.se som: Mobil

Framgångsrik förändring - Kostnadsfri föreläsning

MetaNoova Utbildning AB
Kort om utbildningen
1,5 timmar
0 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-09-25 07:00 - Stockholm
Stockholm
Svenska
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2019-09-25 07:00  
0 SEK
2019-10-24 18:00  
0 SEK

Kursbeskrivning

Att få till förändringar, uppnå mål, utveckla sitt ledarskap, förbättra relationer, personlig utveckling, hantera stress, skapa balans och hälsa, handlar till stor del om kommunikation.


Framgångsrik förändring och utveckling handlar om att bli medveten om hur du själv och andra kommunicerar, medvetet och omedvetet. Vad är det jag vill förmedla? Hur kommunicerar jag det?

Hur blir det mottaget? Vad blir resultatet?

Referens: Tack för strålande föreläsning förra veckan - Härlig energi, att på ett bra sätt göra det begripligt för vem som helst. Deltagare föreläsningskväll

Välkommen till en inspirationsföreläsning!

Lena Bergman

Målgrupp

Vår utbildning och våra kurser vänder sig till dig som oavsett bakgrund, utbildning och erfarenhet vill förstå vad kommunikation består av, och vill få till lyckade utvecklings-och förändringsprocesser i arbets- och privatlivet.

Upplägg

Vi berättar vad Filtreringskompetensen i kommunikation och utvecklingsarbete handlar om.
Du får smakprov på några av kommunikationsnycklarna som är gemensamma för allt förändringsarbete. Vi berättar också om systemisk hjärnforskning, och vikten av att stimulera hela hjärnan för att få till hållbara förändringar. Du får lära dig några enkla övningar under kvällen.

Tid & plats

Kostnadsfri frukostföreläsning 25 september kl. 07.00-09.00. Vi serverar frukost från kl 07.00, föreläsningen startar kl 07.30-09.00

Kvällsföreläsning den 24 oktober kl 18.00-19.30, bjuder vi på kaffe, the och smörgåsar i pausen.

Plats: MetaNoova Center Götgatan 11 (T-bana Slussen), Stockholm, 

Kursledare

Lena Bergman 

Lena driver företaget MetaNoova Utbildning AB. Hon är utbildad inom hälsa, kommunikation, ledarskap, pedagogik och psykologi. Har lång och bred erfarenhet av att utbilda och coacha individer och grupper i kommunikation och förändringsarbete. Hennes drivkraft är att individer, grupper och organisationer får tillgång till sina resurser, som skapar lust och motivation att arbeta mot gemensamma mål. Att förmedla en ökad medvetenhet och förståelse när det gäller kommunikationen med sig själv och andra.

Sagt om Lena:”Lena är en fantastisk pedagog och kreativ historieberättare. Hon har förmåga att inspirera till förändring och utveckling.

Lena Bergman

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Framgångsrik förändring - Kostnadsfri föreläsning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Lisa
(5)
Tack för strålande föreläsning – Härlig energi, att på ett bra sätt göra det begripligt för vem som helst.
Deltagare föreläsningskväll
(5)
Tack för strålande föreläsning förra veckan – Härlig energi, att på ett bra sätt göra det begripligt för vem som helst.
Deltagare föreläsningskväll
(5)
Åsa och jag tackar för en fantastisk kväll. Intressant ämne och väldigt proffsigt genomfört av dig! Jag ska med glädje rekommendera dina tjänster

MetaNoova Utbildning AB

MetaNoova Utbildning AB

Framgångsrik förändring och utveckling handlar om att bli medveten om hur du själv och andra kommunicerar, medvetet och omedvetet. Vad är det jag vill förmedla? Hur kommunicerar jag det? Hur blir det mottaget? Vad blir resultatet” MetaNoova utbildar och coachar individer, grupper...


Läs mer om MetaNoova Utbildning AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

MetaNoova Utbildning AB

Götgatan 11
116 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Framgångsrik förändring - Kostnadsfri föreläsning
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 142 recensioner.
Alla recensioner för arrangören