Visa utbildning.se som: Mobil

metanoova

Välkommen till MetaNoova Utbildning AB

Framgångsrik förändring och utveckling handlar om att bli medveten om hur du själv och andra kommunicerar, medvetet och omedvetet. Vad är det jag vill förmedla? Hur kommunicerar jag det? Hur blir det mottaget? Vad blir resultatet”

MetaNoova utbildar och coachar individer, grupper och organisationer i kommunikation och förändringsarbete. Du får tillgång till enkla och kraftfulla kommunikationsverktyg för att öka medvetenheten i kommunikationen med dig själv och andra. Läs mer om vår utbildning i Kommunikation och Förändringsarbete och kurser i Ledarskap, Stresshantering m.m.

Vår drivkraft är att utifrån systemisk förståelse, bidra till förändring och utveckling. Att människor får tillgång till sina resurser, sin potential och upplever lust, motivation och samarbete och därmed lättare uppnår sina mål.

Våra ledord: Helhet, kraft och samarbete.

metanova

Visa alla utbildningar med MetaNoova Utbildning AB

Utbildningar

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med MetaNoova Utbildning AB och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

MetaNoova Utbildning AB

Götgatan 11
116 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Louise Hagen Furugård
(5)
En makalöst bra utbildning med en fantastiskt duktig lärare (Lena Bergman) och spännande föreläsare!
Marianne Princis
(5)
Måste bara varmt och stort rekommendera den 1-åriga utbildningen som jag just har blivit certifierad i – ” Kommunikation och förändringsarbete”. Den passar dig som vill lära dig mer om dig själv, som människa och som medarbetare. Du får verktyg och insikter som hjälper dig i din vardag – i ditt privatliv och i ditt arbetsliv. Helt enkelt – i HE...
Visa mer
Tilda Bergman
(5)
Kompetensen jag fått av denna utbildning är helt fantastisk. Jag önskar att denna utbildning var en del av skolplanen, den är användbar inom alla områden.
Intresseanmälan

För att få mer information från MetaNoova Utbildning AB, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
MetaNoova Utbildning AB
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 129 recensioner.