Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Mercuri International Sverige AB

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 492 recensioner.

Elin Sahlström, Appelberg
Väldigt intressant kurs, gav en hel del insikter och verktyg för mig som försäljningsansvarig på vår väg framåt. Förstod varför vissa saker inte har fungerat tidigare, och vilka delar som vi gjort rätt. Bra med nätverket och möjlighet att därigenom få utbyte från andra i samma position, men i vitt skilda branscher. Rekommenderas!
Elisabeth Wahlström
Kursen gav konkreta verktyg baserade på stor kunskap samt bra diskussionsforum. Kommer ha praktiskt användning av den och den går också att omsätta i praktiken relativt omgående. Mycket värdefullt!
Johan Erixon, Tromb
Mycket bra input med både erfarenhet och vetenskap om hur en modern säljledning ska fungera. Bra diskussioner med övriga deltagare trots att allt kördes digitalt. Bra upplägg med självstudier och träffar som mer fokuserar på nätverkande.
Mikael Anstrin, Collector bank
Utbildningen överträffade helt klart mina förväntningar. Har gått många utbildningar i företagshuset och törs säga att denna var en av de bästa. Det digitala formatet gjorde den t.o.m. bättre då det gavs utrymme för reflektion mellan varje del.
Josef, Collector Bank
Klockrent kurs som både gav inspiration och konkreta tips och råd på actions
Johan
Jättebra kurs inom försäljningens alla delar, kursen var via videomöte, och det fungerade jättebra. Väldigt bra dokumentation och baserar mycket av sin utbildning på fakta och undersökningar. Jag kan varmt rekommendera denna kurs.
Calle Göras, Nextage AB
Kan starkt rekommendera denna kurs för er som startat förändringsarbete i företaget. En bra kurs som gav vägledning och energi till det förändringsarbete vi startat. Ett tips är att dynamiken i efterarbetet blir så mycket bättre om fler går kursen samtidigt.
Cornelia Broqvist
Bra mix av föreläsning och möjligheter att diskutera i mindre grupper. Gick därifrån med nya insikter och en hel del bra material att kunna jobba vidare på i organisationen.
Mats Johansson, Bombayworks
Strukturerat och engagerande upplägg där ProSales och Henrik Larsson-Broman under en heldag guidar dig i resultatet av omfattande forskning kring försäljning där du också får med dig modeller, tankar och idéer för att förbättra din organisation. Rekommenderas starkt!
Lars Alenrud
Denna 1 dags kurs gav bra insikter i modern försäljning. Både övergripande modell för att lyckas inom de olika delarna för att komma i mål totalt. Även mer specifika resonemang vad som krävs och är framgångsrikt. Bra insikter!
Åsa Söderbergh, Berotec
En välmatad dag där jag fick mig med ett strukturerat arbetssätt för att leda och organisera marknadsorganisationen. Tack!
Alexandra Blomberg
Bra upplägg av dagen, inspirerande föreläsning kombinerat med worskhop. Härligt tillåtande klimat. Mkt bra material som vi fick efter kursen! Kommer ha nytta av kursen lång tid framöver!
Patrik Hamberg, Fortum
En dag som gav inspiration och ideér och tankar att ta med till sin egen organisation.
David Friling, Quinyx
En mycket bra kurs där ProSales har samlat omfattande forskning i försäljning och paketerat det i en utbildningsdag med målet att utveckla din försäljning. Henrik gör ett enastående jobb att pedagogiskt, snabbt och roligt förmedla dessa kunskaper. Också ett bra tillfälle att nätverka med andra försäljningsansvariga.
Fredrik Strandberg
Strukturerad genomgång i försäljningens alla dimensioner. Henrik Broman Larsson har ett intresse att förstå och kan förklara, Fakta är viktigt. Tvivelaktiga sanningar bortsorteras, Proffsigt!
Fredrik Schultz, Skogma
Perfekt upplagd kurs uppdelad i 4 träffar via video. Innehållet ger mig bra fundament att stå på när jag skall ta min säljkår till 2.0
iZafe AB
marcus lippert, Lexicon
Välstukturerat och innehållsrikt kursupplägg. Extremt kompetent och även energigivande föreläsare. Intressanta deltagare som bidrog till givande diskussioner. Borde vara obligatoriskt för alla ledare inom sälj.
Guian Mantilla
Kursen hade ett bra och tydligt innehåll som fångade upp de utmaningar vi står inför. Jag fick med mig väldigt många utvecklingspunkter och idéer till det fortsatta dagliga arbetet.
Janet Nehme
Fick med mig flera användbara verktyg samt insikter att ta med i mitt arbete med att: Optimera företagets utveckling Engagera mina medarbetare Kundanpassa företagets erbjudanden och interaktioner
Bror
Henrik upplevs mycket kompetent och duktig. Men priset i förhållande till kursen längd (1 dag) blir väl kort och man skrapar lite väl mkt på ytan. Utbildningen kändes lite mycket som införsäljning till deras nätverk. Jag skulle rekommendera kursen, om den förlängdes med 1 dag, dvs totalt vara i 2 dagar. Nu blev det mest en informationsgenomg...
Visa mer
Helene Malmgren, Mälarenergi
En riktigt bra kurs som bygger på logik och forskning. Många bra delar som knyts ihop till en helhet som blir agerbar.
Anna
En så givande, nyttig och lärorik kurs om hur man bygger en Sales excellence organisation utifrån prosales modell, grundad i forskning. Bra förankring av det man har med sig och bra modeller för att analysera och förstå sin organisationsutveckling och nästa steg.
Daniel Pettersson
Mycket bra och relevant dag för den som vill utveckla sin säljorganisation. Förutom högkvalitativ utbildning ger den givande diskussioner och chans att nätverka med andra deltagare. Detta är en kurs som rekommenderas varmt!
Martin
Mycket intressent dag med matnyttig information och bra diskussioner. Som representant för en stor internationell organisation kan jag konstatera att innehållet är i linje med vad vi ser som relevant för oss, men är även något som är lika sant för mellanstora och mindre företag inom B2B.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!