Visa utbildning.se som: Mobil

Systematiskt kvalitetsarbete inom vård och omsorg

MedLearn
Kort om utbildningen
8 timmar
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
kvalitetsarbete inom vård och omsorg

Kursbeskrivning

Lär dig vad systematiskt kvalitetsarbete inom vård och omsorg innebär! 

Söker du som arbetsgivare lösningar på kompetensutveckling av ny och befintlig personal inom vård och omsorg? Då har du kommit rätt!

Kursen Systematiskt kvalitetsarbete inom vård och omsorg en digital kurs där deltagaren får kunskaper om systematiskt kvalitetsarbete.

Uppskattad tidsåtgång för genomförande – Ca 8 timmar

Vad innebär systematiskt kvalitetsarbete? Deltagaren får en fördjupad kunskap om hur man planerar, leder och kontrollerar men en verksamhet. Deltagaren får en förståelse för hur man genom utvärdering och analys kan förbättra den egna verksamheten.

hjärta

Information om kursstart

Bra att veta är att utbildningen endast startar vid minst 10 antal deltagare. Du är varmt välkommen att göra en intresseanmälan, så kontaktar vi dig för mer infomration kring utbildningsstart.

Målgrupp

Kursen riktar sig till baspersonal inom vård och omsorg, men kan också fungera som ett stöd för internt förbättringsarbete av chefer och verksamhetsansutvecklare inom vård och omsorg.

Upplägg

Utbildningen är uppbyggd i moduler och framtagen av legitimerade lärare och sjuksköterskor på Medlearn i samarbete med handplockade partners inom digital teknik. Utbildningen genomförs i ett lättnavigerat och tilltalande verktyg anpassat för både smartphone, läsplatta och desktop.

Kursmaterialet är byggt på aktuell forskning och tillgängligt dygnet runt. Deltagaren kan studera när och var det passar den bäst! Modulerna har ett varierat innehåll i form av textavsnitt, filmer, korta föreläsningar fallbeskrivningar, bilder etc. Varje modul avslutas med ett antal kunskapsfrågor för att säkerställa att deltagaren tagit till sig innehållet.

Övrig information

Önskas stöd från vår personal att introducera utbildningsinsatsen, kompletterande material för fortsatt internt arbete med innehållet i egen regi alternativt efterföljande workshops så bistår vi förstås även med det.

Innehållet ligger inom ramen för Socialstyrelsens 26 kompetensmål för undersköterskor vilket innebär att utbildningen kan täckas av medel via Äldreomsorgslyftet.

Examen, diplom m.m.

När deltagaren är godkänd på modulen kan man gå vidare till nästa modul. Efter genomgången utbildning erhåller deltagaren ett diplom.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Systematiskt kvalitetsarbete inom vård och omsorg, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

MedLearn

Medlearn – utbildning inom hälsa, vård och omsorg 

Medlearn utbildar varje år tusentals personer på olika nivåer till yrken inom hälsa, vård och omsorg och finns idag på flera platser i Sverige.  Beroende på var du läser erbjuder Medlearn olika studieupplägg så att arbete och studier kan kombineras....


Läs mer om MedLearn och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

MedLearn

Sveavägen 34
111 34 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Systematiskt kvalitetsarbete inom vård och omsorg!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Systematiskt kvalitetsarbete inom vård och omsorg från MedLearn, fyll i dina uppgifter: