Visa utbildning.se som: Mobil

Praktisk dokumentation inom vård och omsorg

MedLearn
Kort om utbildningen
8 timmar
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Distans
Onlineutbildning
Distans
medlearn praktisk dokumentation

Kursbeskrivning

Praktisk dokumentation inom vård och omsorg

Söker du som arbetsgivare lösningar på kompetensutveckling av ny och befintlig personal inom vård och omsorg? Då har du kommit rätt!

En digital kurs där deltagaren får kunskaper om dokumentationens betydelse. Vi går igenom viktiga saker att tänka på när man dokumenterar inom vård och omsorg, samt tips och råd hur man skriver kärnfulla anteckningar.

Uppskattad tidsåtgång för genomförande – Ca 8 timmar

Som komplement till kursen finns olika case och övningsexempel som kan användas i workshopform för att utveckla dokumentationen i er verksamhet. Arbetsgivare kan själva välja att jobba vidare med materialet efter genomgången digital kurs, alternativt köpa dokumentationshandledning via oss.

hjärta

Information om kursstart

Bra att veta är att utbildningen endast startar vid minst 10 antal deltagare. Du är varmt välkommen att göra en intresseanmälan, så kontaktar vi dig för mer infomration kring utbildningsstart.

Målgrupp

Kursen riktar sig till baspersonal inom vård och omsorg, men kan också fungera som ett stöd för internt förbättringsarbete av chefer och verksamhetsansutvecklare inom vård och omsorg.

Upplägg

Utbildningen är uppbyggd i moduler och framtagen av legitimerade lärare och sjuksköterskor på Medlearn i samarbete med handplockade partners inom digital teknik. Utbildningen genomförs i ett lättnavigerat och tilltalande verktyg anpassat för både smartphone, läsplatta och desktop.

Kursmaterialet är byggt på aktuell forskning och tillgängligt dygnet runt. Deltagaren kan studera när och var det passar den bäst! Modulerna har ett varierat innehåll i form av textavsnitt, filmer, korta föreläsningar fallbeskrivningar, bilder etc. Varje modul avslutas med ett antal kunskapsfrågor för att säkerställa att deltagaren tagit till sig innehållet.

Övrig information

Önskas stöd från vår personal att introducera utbildningsinsatsen, kompletterande material för fortsatt internt arbete med innehållet i egen regi alternativt efterföljande workshops så bistår vi förstås även med det.

Innehållet ligger inom ramen för Socialstyrelsens 26 kompetensmål för undersköterskor vilket innebär att utbildningen kan täckas av medel via Äldreomsorgslyftet.

Examen, diplom m.m.

När deltagaren är godkänd på modulen kan man gå vidare till nästa modul. Efter genomgången utbildning erhåller deltagaren ett diplom.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Praktisk dokumentation inom vård och omsorg, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

MedLearn

Medlearn – utbildning inom hälsa, vård och omsorg 

Medlearn utbildar varje år tusentals personer på olika nivåer till yrken inom hälsa, vård och omsorg och finns idag på flera platser i Sverige.  Beroende på var du läser erbjuder Medlearn olika studieupplägg så att arbete och studier kan kombineras....


Läs mer om MedLearn och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

MedLearn

Lövholmsvägen 18
117 43 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Praktisk dokumentation inom vård och omsorg!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Praktisk dokumentation inom vård och omsorg från MedLearn, fyll i dina uppgifter: