Visa utbildning.se som: Mobil

Missa inte Upskill & Reskill den 25 januari 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Anmäl dig idag 

Barn och Fritid – Specialpedagogik i praktiken

MedLearn
Kort om utbildningen
8 timmar
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Distans
Onlineutbildning
Distans
MedLearn Specialpedagogik i praktiken

Kursbeskrivning

Kompetensutveckla din personal inom Specialpedagogik i praktiken!

Söker du som arbetsgivare lösningar på kompetensutveckling av ny och befintlig personal inom vård och omsorg? Då har du kommit rätt!

Barn och Fritid – Specialpedagogik i praktiken är en digital kurs där deltagaren får ökad kunskap om olika fysiska, kognitiva funktionsvariationer samt psykiatriska diagnoser.

Uppskattad tidsåtgång för genomförande – Ca 8 timmar

Kursen innehåller information om orsak, symtom, funktionsnedsättningar som uppstår vid dessa funktionsvariationer och diagnoser. Deltagaren ökar också kunnandet kring professionellt bemötande, kommunikation och specifik omvårdnad.

Syftet är att öka förståelsen och den professionella kompetensen hos baspersonal inom barnomsorgen, men kursens innehåll kan även vara intressant för andra yrkeskategorier som möter personer med dessa diagnoser i sitt arbete inom vård och omsorg.

Information om kursstart

Bra att veta är att utbildningen endast startar vid minst 10 antal deltagare. Du är varmt välkommen att göra en intresseanmälan, så kontaktar vi dig för mer infomration kring utbildningsstart.

Målgrupp

Kursen riktar sig till baspersonal inom barnomsorgen, men kan också fungera som ett stöd för andra branscher där man möter personer med dessa diagnoser i sitt arbete

Upplägg

Hur går utbildningen till?

Utbildningen är uppbyggd i moduler och framtagen av legitimerade lärare och sjuksköterskor på Medlearn i samarbete med handplockade partners inom digital teknik. Utbildningen genomförs i ett lättnavigerat och tilltalande verktyg anpassat för både smartphone, läsplatta och desktop.

Kursmaterialet är byggt på aktuell forskning och tillgängligt dygnet runt. Deltagaren kan studera när och var det passar den bäst! Modulerna har ett varierat innehåll i form av textavsnitt, filmer, korta föreläsningar fallbeskrivningar, bilder etc. Varje modul avslutas med ett antal kunskapsfrågor för att säkerställa att deltagaren tagit till sig innehållet.

Övrig information

Önskas stöd från vår personal att introducera utbildningsinsatsen, kompletterande material för fortsatt internt arbete med innehållet i egen regi alternativt efterföljande workshops så bistår vi förstås även med det.

                                                  hjärta

Examen, diplom m.m.

När deltagaren är godkänd på modulen kan man gå vidare till nästa modul. Efter genomgången utbildning erhåller deltagaren ett diplom.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Barn och Fritid – Specialpedagogik i praktiken, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

MedLearn

Medlearn – utbildning inom hälsa, vård och omsorg 

Medlearn utbildar varje år tusentals personer på olika nivåer till yrken inom hälsa, vård och omsorg och finns idag på flera platser i Sverige.  Beroende på var du läser erbjuder Medlearn olika studieupplägg så att arbete och studier kan kombineras....


Läs mer om MedLearn och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

MedLearn

Lövholmsvägen 18
117 43 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Barn och Fritid – Specialpedagogik i praktiken!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Barn och Fritid – Specialpedagogik i praktiken från MedLearn, fyll i dina uppgifter:

Mer inom området